Petrecere printre cruci într-un club de fiţe din Capitală! Au mimat sexul oral în Săptămâna Mare

Ultima actualizare:

    Animatorii au mimat o scenă de sex oral în faţa căreia publicul a amuţitfoto: captură video
Animatorii au mimat o scenă de sex oral în faţa căreia publicul a amuţitfoto: captură video

În faţa acestor imagini probabil că preoţii şi-ar face mii de cruci şi ar stropi cu aghiasmă pentru a alunga duhurile necurate şi totuşi într-un club de fiţe a fost distracţie până în zori! Joi seară (13 aprilie) în Săptămâna Mare, la Gaia s-a scris o noapte incendiară, pusă în scenă de proprietara localului şi echipa ei. Clubul a fost locul de întâlnire a sute de tineri care au fost invitaţi să dea frâu liber imaginaţiei şi să "păcătuiască" printre zeci de cruci şi animatoare îmbrăcate sumar care au mimat sexul oral pe scenă.

S-a încins o petrecere de pomină în Club Gaia, joi seară, unde cei cu frică de Dumnezeu, care s-au abţinut de la plăcerile trupeşti pe toată perioada postului, şi-ar fi scuipat în sân să se afle printre sutele de tineri care au răspuns invitaţiei de a "păcătui". Localul a fost gazda unui show cu adevărat electrizant, pus în scenă de echipa localui. S-au confecţionat cruci pe care erau înscrise cele şapte păcate de moarte, din Biblie, iar animatoarele au renunţat la straiele lungi până-n pământ şi şi-au expus nurii sub privirile celor din jur.

Punctul culiminant a fost atins în momentul în care un cuplu de dansatori au minat o scenă de sex oral. Fata, îmbrăcată provocator, cu sutien din piele, drs plasă şi pantaloni scurţi, "îl seduce", conform scenariului, pe partenerul ei de dans, la fel de sumar îmbrăcat, pe al cărui piept trona o cruce în ton cu tema evenimentului.

Dezinhibaţi, tinerii s-au distrat până în zori, fără să ţină cont de data din calendar, iar proprietara localului, s-a aflat şi ea pe ringul de dans. Mădălina Dorobanţu s-a unduit printre animatori, îmbrăcată într-o rochiţă până la fund, semn că nu a stat acasă să vopsească ouă în Joia Mare, ci a făcut un eveniment pentru care preoţii ar fi mustrat-o cu siguranţă.      

image
image
image
image
image
image
Tavi Clonda si Gabriela Cristea jpg
banner oana roman png
banner Oana Zăvoranu și Alex Ashraf png
shakira jpg
banner Oana Zăvoranu și Alex Ashraf png
image png
image png
image
actualitate.net