Petrică Mâțu Stoian a murit. Solistul era internat în stare gravă la ATI Reşiţa

Ultima actualizare:

    Petrică Mâțu Stoian a decedat la vârsta de 61 de ani
Petrică Mâțu Stoian a decedat la vârsta de 61 de ani

Petrică Mâțu Stoian a murit la vârsta de 61 de ani. Vestea cumplită a căzut ca un trăsnet sâmbătă seara, iar familia, apropiații și colegii de breaslă sunt în stare de șoc. Solistul de muzică populară se afla în stare gravă, pe secția ATI din Reşiţa.

Veste șocantă în această seară! Celebrul interpret de muzică populară Petrică Mâțu Stoian s-a stins în această seară, pe neașteptate, în jurul orei 20.30, la secția AȚI Reșița. I-a luat pe mulți prin surprindere, prietenii și colegii îl plâng în hohote și nu le vine să creadă că este adevărat ce se întâmplă!

Potrivit Antena3.ro, Petrică Mâțu Stoian a ajuns la spitalul din Reșița în șoc septic, iar organele îi cedau rând pe rând, fiind extrem de afectate. Artistul a fost intubat și se afla într-o stare gravă! Vedeta plecase la o clinică privată din Caraș-Severin pentru a face acolo un tratament post-Covid, dar în această dimineață a început să se simtă foarte rău, iar o ambulanță l-a dus de urgență la spitalul din Reșița! A fost stabilizat, însă starea lui s-a înrăutățit apoi, pulsul fiind foarte mic. Medicii au făcut tot ce le-a stat în puțință să îl salveze.

Medic: "Bronhopneumonie post COVID şi stare septică"

„Starea de sănătate nu este foarte bună. S-a făcut solicitare la ambulantă pentru tuse cu sânge. Domnul are o fibrilație atrială cronică cu un ritm rapid şi este pe anticoagulant. Din nu ştiu ce motive dozajul cu anticoagulante nu s-a făcut cum trebuie şi este supradozat. Este post-COVID. Are o bronhopneumonie post COVID şi cu stare septică. În momentul de faţă este la ATI", a spus Cosmin Librimir, director medical SJU Reşiţa, potrivit Antena3.

Din păcate, solistul nu a mai rezistat, iar știrea decesului a fost confirmată, în direct la Antena 3, de prietenul și colegul Constantin Enceanu.

Petrică Mâțu Stoian, biografie

Petrică Mâțu Stoian a încetat din viață la vârsta de 61 de ani! Artistul s-a născut pe data de 18 septembrie 1960 în Comuna Isverna și este originar din zona Plaiului Cloșanilor, din județul Mehedinți. În perioada 1995-2021 a fost angajat al Ansamblului Artistic Profesionist „Doina Gorjului” din Târgu-Jiu, potrivit Wikipedia. A fost căsătorit cu Carmen Mihaela Stoian, până în anul 2012. Cei doi nu au avut copii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Canicula in Grecia FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
oana zavoranu instagram jpg
banner irina columbeanu png
corina bud colaj instagram jpg
margareta paslaru facebook jpg
mirela vaida concert cold play colaj instagram jpg
cimitir pixabay jpg
reactie babasha coldplay jpg
lidia fecioru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net