Petrică Mâțu Stoian slăbise brusc 25 kg, de la o mare supărare. A suferit enorm după moartea unei ființe dragi

petrica matu stoina jpeg
Petrică Mâțu Stoian a decedat la vârsta de 61 de ani

Toată lumea regretă moartea prematură a solistului de muzică populară Petrică Mâțu Stoian, care s-a stins sâmbătă, 6 noiembrie, la vârsta de 61 de ani. Cei care l-au văzut recent au fost uimiți de cât de mult slăbise, însă nu datorită unei diete, ci din cauza unei suferințe care l-a afectat peste măsură.

Petrică Mâțu Stoian slăbise 25 de kg, dar nu pentru că a ținut dietă, ci în urma unui șoc imens, care i-a tăiat pofta de mâncare. Interpretul de muzică populară a pierdut un om foarte drag, iar tragedia l-a afectat atât de puternic încât n-a mai putut să mănânce nimic. "Am slăbit din cauza unui șoc. Este vorba de soția impresarului meu care a lucrat foarte mult la imaginea mea și care a trecut din lumea cu dor, în lumea fără dor. A fost o durere imensă când am auzit. M-a ajutat foarte mult în carieră. Acest șoc m-a făcut să-mi piară pofta de mâncare. Aveam peste 100 de kilograme, iar acum am slăbit brusc peste 25. O să încerc să trec peste acest moment", a mărturisit Petrică Mâțu Stoian la Pro TV.

petrica matu stoian acum jpeg
Așa arată solistul acum, cu 25 kg în minusfoto: Facebook

Femeia s-a stins în luna iulie, iar artistul a slăbit cele 25 de kg în numai trei luni. "Mă simt mai bine așa, mai suplu. Încap în haine în care înainte nu le mai puteam purta. Am acum 74 kg", ne-a spus el, recent.

Petrică Mâțu Stoian a murit sâmbătă, 6 noiembrie, la vârsta de 61 de ani, în jurul orei 20.00, la Spitalul Judeţean din Reşiţa, judeţul Caraş-Severin. El a fost dus de urgenţă, după ce starea sa s-a înrăutăţit, el fiind internat iniţial la Clinica Nera pentru recuperare post-COVID.

Citește și:

Petrică Mâțu Stoian a murit. Solistul era internat în stare gravă la ATI Reşiţa

EXCLUSIV Cum arată moșia de la Isverna a lui Petrică Mâțu Stoian! Solistul cultivă căpșuni în satul natal

Captură de ecran din 2022 08 10 la 07 07 12 png
angela gheorghiu cezar ouatu jpeg
bia khalifa jpeg
ramona badescu jpeg
olivia newton john matt lattanzi webp
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
index (1) webp
Tate  jpg
image
image
image
image
mara banica
angela gheorghiu cezar ouatu jpeg
ramona badescu jpeg
298015884 1125655851365273 4432206088872510997 n jpg
Screenshot (159) png
olivia newton john matt lattanzi webp