Picturile nud l-au scos din sărăcie pe fratele lui Trăistariu

Ultima actualizare:

    Vasile vinde  o lucrare cu  100 de lei
Vasile vinde o lucrare cu 100 de lei

Mihai Trăistariu (39 de ani) şi fratele său mai mare, Vasile Trăistariu (43 de ani), s-au ”înţepat” ani la rând, în emisiuni tv. În timp ce solistul îl acuza că îi toacă banii, vestitul pictor l-a taxat pentru pozele în chiloţi. Zilele trecute, cei doi s-au revăzut, îngropând securea războiului.

Celebrul cântăreţ Mihai Trăistariu, care în noaptea de Revelion a susţinut nu mai puţin de şase recitaluri, în localuri de pe Valea Prahovei, şi-a făcut timp, de Sărbători, să treacă şi prin oraşul natal, Piatra- Neamţ. A bătut la uşa fratelui său, Vasile, cu care ani buni a fost într-un război al declaraţiilor. Vizita s-a lăsat cu îmbrăţişări şi cu strângeri de mâini, ba chiar au pozat împreună, ca în vremurile lor bune: “Fratele meu, pictorul Vasile Trăistariu, vă urează Sărbători fericite”. Uite ce minunăţii mai face în ultima perioadă! E un munte de talent!

Vasile şi Mihai s-au  revăzut de Sărbători.  De data aceasta s-au  înţeles de minune
Vasile şi Mihai s-au revăzut de Sărbători. De data aceasta s-au înţeles de minune

De-o vreme s-a apucat şi de sculptură. Am încărcat aici 16 fotografii nou-nouţe. Să fiţi curioşi şi să le vedeţi pe toate, da?!”, a menţionat Mihai, în dreptul fotografiei de familie. Vasile s-a redresat financiar, el reuşind să vândă foarte bine tablouri, dar şi sculpturi cu femei goale: “Am adunat vreo 200 de poze cu fete goale, după care mă inspir. Până acum am făcut vreo 30 de nuduri. Doar în facultate am avut femei model, care să stea goale la pictat. Le-am propus asta unora, direct de pe pagina mea de Facebook, dar s-au speriat, sincer să fiu. Tot mai caut fete care să fie modele pentru nuduri, le ofer şi bani, cam 30 de lei pe oră”, ne-a spus Vasile. Dacă acum totul este roz, în urmă cu doi ani, fraţii Trăistariu se ”înţepau” reciproc:  „Eu îi plătesc de ani buni datoriile casei, sumele nu sunt mari. Chiar modice, toată întreţinerea apartamentului ajunge la cel mult 150 de lei lunar, dar el nu are nici o treabă, se bazează că îi plătesc eu. În secunda asta, el nu are gaze, se încălzeşte la un reşou”, spunea Mihai. Dar şi Vasile l-a ”taxat”: ”Nu-mi place cum se maimuţăreşte, se pozează în chiloţi, înainte era serios. Mihai e mai încăpăţânat, de fel, şi nu ia aminte la sfaturile mele religioase, legate de suflet. Ar trebui să o ia şi el pe calea credinţei, numai că nu prea trece pe la biserică”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Florin Talpan FOTO sportpictures.eu
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 05 19 at 15 33 54 jpeg
banner loredana groza png
florin piersic jpg
regina elisabeta getty jpg
image png
televiziune webp
jador oana ciocan colaj facebook jpg
marcel pavel
image
actualitate.net
image
actualitate.net