Piersic, la tribunal pentru o pivniţă

12 octombrie 2009

Cum şarmul nativ al lui Florin Piersic nu l-a ajutat să cadă la pace cu cele două familii care locuiesc în vila lui, actorul s-a decis să-şi caute dreptatea la tribunal.

La Judecătoria Cluj a avut loc, ieri, o nouă înfăţişare în litigiul dintre Ana şi Florin Piersic pe de o parte şi vecinii lor de cealaltă parte.

Piersic locuieşte într-un imobil cu trei niveluri, din cartierul Gruia, alături de familiile Orăşan şi Dezso, şi beneficiază, conform Cărţii Funciare, de 41% din spaţiul comun al pivniţei.

Cum drepturile îi sunt contestate de către vecini, mai ales că unii dintre ei au construit aici un spaţiu de locuit, lui Mărgelatu' nu i-a mai rămas decât să-şi îşi caute dreptatea la tribunal: „Vrem să ne fie respectat dreptul de proprietate, aşa cum apare în Cartea Funciară", a declarat Ana Piersic, soţia artistului.

Familia Piersic se mai războieşte cu Emilia Orăşan, care stă mai mult în America, şi din alt motiv: „Ne-a interzis să intrăm în pod pe scara comună şi ne-a cerut să ne facem o cale de acces exterioară. Mi-a spus că ne trimite FBI-ul pe cap", ne-a mai declarat Ana Piersic.