Plăcerea bizară a unui actor pe care îl vezi la PRO TV!

Ultima actualizare:

    Vlad Logigan, alături de Gheorghe Visu, alias State de România
Vlad Logigan, alături de Gheorghe Visu, alias State de România

Cunoscut drept actorul cu 100 de feţe, pe Vlad Logigan îl ştiţi din peliculele “Selfie” şi “Selfie69” dar şi din noul serial de la Pro TV, “Ai noştri”, difuzat în fiecare joi, de la ora 21.30. Vlad Logigan ne-a povestit despre planurile sale, despre o pasiune cel puţin ciudată la prima vedere, dar şi despre cum e să joace împreună cu proful său de actorie, celebrul Toni Delaco (Teo Corban) din reclama la caşcaval!

Click!: Ai putea fi considerat actorul momentului, având în vedere că fanii te pot vedea în serialul „Ai noştri” (PRO TV), în filme, dar şi în piese de teatru. Ai putea să ne spui în câte piese de teatru joci şi unde?

Vlad Logigan: Acum joc la mai multe teatre din Bucuresti, am 3 spectacole la Teatrul Metropolis, la care va astept: „Ibrahim şi florile din Coran”, „Țarul Ivan îşi schimbă meseria” şi „Tarelkin”. La teatrul Bulandra joc în „Crimă şi pedeapsă”, iar la teatrul Evreiesc, în „Dibuk”. Apoi, după filmarile de la “Ai noştri”, voi începe repetiţiile la alte două piese de teatru.

Cum ai ajuns să îl interpretezi pe Horaţiu din „Ai noştri”? Ce îţi place şi ce nu la personajul tău? Câte probe ai dat pentru el?

Prin casting, am dat mai multe probe, au fost 3 sau 4. Am dat mai întâi proba singur, apoi cu alte personaje, cu Irina, cu părinţii, să vadă regizorul cum funcţionăm împreună, ca un cuplu sau ca familie, cum relaţionăm unii cu alţii.


    Vlad (dreapta-jos), alături de colegii din
Vlad (dreapta-jos), alături de colegii din

Cu cine ai mai jucat dintre partenerii pe care îi ai acum în serialul de la PRO TV şi cu cine ţi-ar plăcea să mai joci?

Am mai jucat cu Tibi, interpretat de Marin Grigore. Eu si Marin am fost colegi de facultate, avem istorii impreună din vremurile acelea, iar apoi am mai jucat împreună, acum vreo 2-3 ani, o comedie la teatru. Cu ceilalţi nu mai jucasem până acum. Sunt actori buni, aş mai juca cu toţi, şi film, şi teatru. Bine, cel mai mult îmi doream cu Teo Corban. Mi-a fost profesor înainte de facultate, îl admiram deja şi ca actor, şi acum, că am devenit şi eu actor, m-a bucurat întâlnirea cu el. Să joci cu profesorul tău este şi o mare bucurie, dar şi o mare povară, pentru că vrei să-i dovedeşti într-un sens că eşti bun, că ai devenit un actor ok. La prima repetiţie la <Ai noştri> mi se părea că Teo îmi dă note la fiecare scenă. Treaba asta era, desigur, doar în capul meu, dar probabil că-mi doream o aprobare de la el.


    Vlad Logigan, în rolul polițistului Horațiu din serialul
Vlad Logigan, în rolul polițistului Horațiu din serialul

Cum este Vlad Logigan în realitate? Are umor, aşa ca în toate comediile şi filmele în care joacă?

Eu zic ca are umor, altfel de unde să-i vină atâtea glume? Da, îmi plac mult râsul și gluma, ador asta oriunde se întamplă să le întâlnesc. Vlad, în realitate, cum să fie? Un om (râde) care respiră, se plimbă, râde, dansează, citeşte, vede un film, stă cu ai lui şi tot aşa.

Ce nu se ştie despre tine?

Nu ştiu... Că-mi place să sperii porumbei? (râde). Am plăcerea asta, nu ştiu de ce sau de unde îmi vine, dar adoooor să sperii porumbeii când îi văd mergând pe jos, pe trotuar. Îmi place când îşi iau toţi zborul, în grup, fâlfâind aripi. E ceva frumos în asta, care îmi place nespus.

Ce hobby-uri ai?

Hobby-urile mele sunt legate tot de actorie, că văd un serial sau că citesc ceva sau că merg pe stradă şi observ şi analizez oameni, tot spre actorie bat, într-un fel sau altul, hobby-urile mele..


    A jucat și în
A jucat și în

Găteşti? Ce îţi place să mănânci?

Sunt cel mai prost bucatar pe care l-a vazut planeta.  E mai bine să nu gătesc :))) Iar de mâncat, îmi place să mănânc orice are gust, orice nu-i ca mâncarea mea.. :))

Ţi s-a întâmplat ceva haios la fimări sau la teatru, să uiţi textul sau să te împiedici, să te blochezi pe undeva?

Pai cum pentru mine la filmări e cam totul haios, că eu nu pot filma fără să glumesc, fără un banc, fără o poanta ceva. Eu nu prea văd sensul vieţii dacă ea se lipseşte de umor. Şi la filmări, şi la teatru se întâmplă tot timpul chestii haioase, dar îşi pierd din farmec dacă aş încerca să le povestesc, sunt acel fel de întâmplări la care e bine sa fii acolo, prezent.

Cu cine ţi-ai plăcea să joci şi de ce?

Cu Teo Corban, cum vă spuneam şi, dacă ar fi posibil, cu Marin Moraru. Când eram în facultate, mulţi dintre actorii bătrâni îmi spuneau că semăn cu Marin Moraru când era tânăr. Nu atât la faţă, ci aşa, la un fel de a fi pe scenă, la un fel de a juca. Mi-ar fi plăcut să joc cu el şi cu mulţi din cei din generaţia aceea de aur: cu Bibanul, cu Cotescu, cu Toma, cu Birlic.

Te consideri actorul cu 100 de feţe?

Mi s-a mai spus aşa. Poate vine din faptul că am jucat roluri foarte diferite ca gen, şi un criminal care ucide cu sânge rece, dar şi un puşti de 13 ani, luminos şi naiv, şi dramă, şi comedie deopotrivă, mie nu-mi place mai mult una din ele. Nu ştiu dacă sunt actorul cu 100 de feţe, ăsta e un mare compliment de primit ca actor. Haideţi la teatru şi judecati singuri (râde)

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Victoria Kahl jpg
image
image
image
image
image
image
Dana Deac jpeg
banner Connect-R
Emilia Ghinescu. Sursa foto: Click!
cub corina caragea png
Alina Sorescu si Alexandru Ciucu
actorul Constantin Rauţchi FOTO Facebook png
cub laurențiu reghecampf anamaria prodan png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net