Planul Mariei Constantin de a petrece mai mult timp cu Codruț: „El a văzut cum este cu mami”


    Maria Constantin și-a revăzut băiețelul de ziua eiFoto: Facebook
Maria Constantin și-a revăzut băiețelul de ziua eiFoto: Facebook

Maria Constantin a mărturisit că începe să găsească o cale de compromis cu foștii socri pentru a putea petrece mai mult timp cu Codruț, copilul ei.

În urmă cu patru luni, Maria Constantin și fostul ei soț, cântărețul Ciprian Tapotă, au fost din nou într-o dispută. De data aceasta, pentru copilul pe care îl au împreună, Codruț (8 ani), și care locuiește la Târgu Jiu cu tatăl său.

Atunci, Maria a vrut să-și ia băiatul în vacanţa programată, dar s-a lovit de un refuz categoric din partea primului soț, care nu a vrut să-i dea procură pentru ca Maria să poată ieşi din ţară cu micuţul. Recent, Maria Constantin a dezvăluit că face toate demersurile pentru ca fiul ei să locuiască cu ea. Codruț a stat până acum împreună cu tatăl lui, primul soț al artistei.

Lucrurile au început să se limpezească, însă. „Sunt într-o situație mult mai bună și chiar am avut prilejul de a avea o discuție civilizată cu bunicii copilului și ne-am înțeles, pentru că fiul meu și-a dorit să mai stea și peste programul de vizită, într-o lună ne-am distrat foarte bine. După ce l-am dus acasă, a zis că vrea să mai stea cu mine și l-am luat înapoi, m-a mai ajutat și mama mea. A fost prima noastră vacanță…Nu l-am luat la spectacole după mine, dar l-am luat la Sulina și am mers toți trei la Sulina, eu cu el și mama mea, ne-am plimbat și ne-am distrat, m-am bucurat din plin din plin de această perioadă.  Am încercat doar să fiu acolo unde își dorește el, chiar dacă programul meu a fost încărcat, pentru că din asta îmi câștig existența, eu m-am comportat normal, el a văzut cum este cu mami… Cel mai frumos lucru este ca fiul tău să-ți spună de dimineață: mami, te iubesc! Îmi este foarte greu, dar abia aștept să ajung acolo și să dorm cu el. Eu cred că faptul că fiul meu își dorește foarte mult și au văzut socrii mei că trece printr-o perioadă dificilă și e bulversat…”,  a spus artista la Agenția Vip.

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
cub gabriela marin denise pilafai png
mariana moculescu jpg
Screenshot 2022 11 29 at 17 02 46 png
Screenshot 2022 11 29 at 14 50 45 png
image
image
image
image
mariana moculescu jpg
radu valcan jpg
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg