Planul secret al lui Moni şi al lui Iri pentru Irinuca. Decizia i-ar putea schimba viaţa


    În primăvara lui 2017, Monica a venit în vizită la fiica ei, Irina
În primăvara lui 2017, Monica a venit în vizită la fiica ei, Irina

Cine a spus că familia Columbeanu are o viaţă demnă de un film nu a greşit. În 2006, Monica şi Irinel făceau nunta anului, în 2011 ne şocau cu un divorţ răsunător, după care cearta pentru custodie a ţinut o ţară întreagă cu ochii la televizor. Acum, cei doi părinţi sunt mai prieteni ca oricând şi au luat o decizie care i-ar putea schimba viaţa fiicei lor: mutarea definitivă în SUA.

În vara lui 2016, Irinel Columbeanu (60 de ani) avea să facă pentru prima oară cunoştinţă cu noul iubit al fostei sale soţii, chinezul Mr. Pink, pe numele lui adevărat Poe Qui Ying Wangsuo. A dus-o pe fiica lui în America, acolo unde Monica era deja instalată, din 2012, şi s-a convins că vila din Malibu, a lui Mr. Pink, poate fi un cămin perfect pentru copila lui. Vizita Irinucăi s-a repetat şi la finele lui 2017, de Sărbători, iar micuţa în vârstă de 11 ani ni l-a prezentat pe reţelele sociale pe fratele ei vitreg, băiatul lui Mr. Pink dintr-o relaţie anterioară.


    După divorț, Irinel a fost un tată exemplar pentru fiica lui. Cei doi au o relație extraordinară
După divorț, Irinel a fost un tată exemplar pentru fiica lui. Cei doi au o relație extraordinară

Băieţelul a apărut şi în scene tandre cu Monica, semn că peste Ocean toată lumea se înţelege bine cu toată lumea. Tocmai acesta este şi motivul pentru care Monica şi Irinel discută despre mutarea definitivă a Irinei, ţinând cont şi de faptul că fetiţa vorbeşte la perfecţie engleză şi s-ar putea ­descurca la orice şcoală de acolo.

În plus, Irinel nu ar fi acceptat o asemenea posibilitate dacă nu ar fi fost pe deplin convins că Irina va avea o viaţă bună peste Ocean. Să nu uităm că, după divorţ, s-a luptat cu îndârjire pentru custodia Irinei, iar de-a lungul anilor i-a oferit confort şi educaţie aleasă.


    Irina s-a integrat bine în familia din SUA. Aici alături de Monica, Mr. Pink și fiul acestuia
Irina s-a integrat bine în familia din SUA. Aici alături de Monica, Mr. Pink și fiul acestuia

“În legătură cu dorinţa mamei Irinei, ca fiica noastră să se mute cu ea în Statele Unite, pot spune că aceasta nu este o noutate pentru mine şi că amândoi părinţii suntem în egală măsură preocupaţi să-i asigurăm fiicei noastre un viitor cât mai promiţător. În plus, eu însumi sunt pregătit, atunci când Irina îşi va manifesta această opţiune, ca nu numai să îmi dau acordul în acest sens, ci să încerc chiar să facilitez luarea la timp util a acestei decizii majore pentru cursul vieţii ei, rămânând în continuare solidar, în exclusivitate, cu doar ceea ce va fi mai bine pentru viitorul Irinei per ansamblu şi abţinându-mă să pun în ecuaţie şi să mă gândesc şi la al meu”, a declarat ieri Irinel pentru Click!, când l-am contactat pentru un punct de vedere.


    Irinuca își iubește mult fratele vitreg de peste Ocean
Irinuca își iubește mult fratele vitreg de peste Ocean

Deunăzi, într-un interviu exclusiv acordat revistei “OK! România”, Monica a adus pentru prima dată în discuţie mutarea Irinei. „Aici se simte acasă şi simte că are o familie. Irina îl numeşte pe Pink «daddy», deşi eu niciodată nu i-am spus să îi spună aşa, nu mi-aş permite, pentru că îl respect pe tatăl Irinei. Totuşi, la ea a venit în mod natural şi e foarte ataşată de Pink şi vrea să se mute aici, pentru că vrea o mamă, un tată, un frate… Deocamdată, ne vom revedea în vacanţă, în iulie”, a declarat Monica Gabor pentru “Ok! România”.

Irinel şi Monica Gabor s-au căsătorit în 2006, la Izvorani, iar nunta lor a fost declarată evenimentul anului. Un an mai târziu a venit pe lume fiica lor, Irina, însă în 2011 familia s-a destrămat în urma unui divorţ răsunător. Iri şi Moni s-au luptat pentru custodia Irinei, iar afaceristul a avut câştig de cauză.

Moni şi-a refăcut viaţa în SUA, cu un potent afacerist chinez, pe nume Poe Qui Ying Wangsuo (Mr. Pink), care i-a oferit o viaţă de prinţesă.

Și Ramona Gabor s-a instalat la Malibu

În marea familie a lui Mr. Pink, în SUA, și-a făcut loc și mătușa Irinei Columbeanu, Ramona, sora Monicăi Gabor. Asta după ce, în ultimii ani, își construise o viață bună în Dubai.„Deja aveam business-ul meu în Dubai, dar am zis că trebuie să vină altă provocare în viața mea. Și am făcut marea mutare în septembrie, anul trecut. A fost o decizie de pe o zi pe alta și, vorbind cu logodnicul Monicăi, care tot îmi spunea: «Gata, e timpul să te muți, ce mai faci acolo, ai stat șase ani, vino aici», asta am și făcut, am vândut mașina și în două săptămâni am făcut marea mișcare”, a declarat Ramona Gabor în interviul exclusiv acordat revistei “OK! România”.

cub gabriel apostol png
cub andi moisescu png
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
gabriel apostol jpg
horoscop zilnic 15 ianuarie jpeg
andreea ibacka si majda jpg
cub monica anghel png
cub codruta filip png
Maria Zaharova FOTO Profimedia
1 dorin chiotea infectat cu covid varianta omicron 3 jpg jpeg
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg