Planul secret de la Kanal D pentru înlocuirea Gabrielei Cristea

28 septembrie 2017
article img
Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au devenit părinţi pe 23 septembriefoto: arhivă personală

Gabi Cristea e acasă cu bebeluşa, în concediu de maternitate, la emisiunea “Te vreau lângă mine” (Kanal D) îi ţine locul Bianca Drăguşanu, însă cele două nici nu visează ce li se pregăteşte din partea şefilor.

Surse bine informate din Kanal D au dezvăluit pentru Click! ceea ce ar putea să devină bomba anului în televiziune. Nici bine n-a născut Gabriela Cristea (42 de ani), căci şefii se pare că doresc să îi prelungească şederea acasă şi după concediul de maternitate. Asta s-ar traduce cu un “la revedere, mulţumim pentru tot, în locul tău rămâne şi pe mai departe Bianca Drăguşanu”. Motivul este plauzibil şi este strict de buget, căci la capitolul audienţe Gabi a fost campioană. Bianca Drăguşanu (35 de ani), cea care a înlocuit-o pe Gabriela din 18 septembrie, la cârma emisiunii “Te vreau lângă mine”, ar fi plătită cu aproximativ 3.000 de euro lunar, de aproape 4 ori mai puţin în comparaţie cu titulara Gabi Cristea, al cărei onorariu s-ar situa undeva pe 11.000 de euro.

article img
Bianca Drăguşanu prezintă

Legea nu le permite însă angajatorilor să nu le primească pe mămici înapoi, la serviciu, după terminarea concediului de maternitate, însă aşa cum se ştie, vedetele din televiziune au contracte aparte, fiind plătite pe contracte de drepturi de autor. Mai mult, în iunie 2017, de la Kanal D a fost concediat şi soţul Gabrielei, Tavi Clonda, care cânta cu trupa în emisiunea “Te vreau lângă mine”. Tot atunci apăruseră zvonuri că şi Gabi ar fi pe lista neagră. Până una alta, audienţele vorbesc de la sine şi sunt favorabile brunetei. Ieri, pe 27 septembrie, ediţia prezentată de Bianca a înregistrat 0.7 puncte de rating, la nivelul publicului commercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani. Pe vremea Gabrielei Cristea, audienţele medii, pe acelaşi segment, erau de 2 puncte de rating. Bruneta a devenit mămică de fetiţă pe 23 septembrie.