«Playing with fire»: Povestea piesei care s-a clasat pe locul 3 la Eurovision - VIDEO


    Ovi şi  Paula
Ovi şi Paula

S-au întâlnit prima dată la Cerbul de aur, ea în juriu, el pe scenă ca premiant, în 2009 a câştigat Cerbul de Bronz şi premiul pentru popularitate. Ei i-a plăcut stilul şi modul în care el transpune lumea pe portativ. Pentru el renumele ei a precedat-o şi l-a făcut să-i primească propunerile cu braţele deschise. De aici până la o viitoare colaborare n-a mai fost decât un pas.

Paula Seling şi Ovidiu Cernăuţeanu au început să discute despre un eventual proiect comun chiar pe scenă, în timpul Galei Cerbului de Aur. La petrecerea care a urmat au fixat termenii înţelegerii.

Mai citeşte:

Bravo, România! Paula şi Ovi, locul 3 la Eurovision

„Paula mi-a acordat cele mai bune note la Cerbul de Aur şi m-am gândit imediat la ea pentru acest duel muzical. M-am gândit la stilul ei şi mi-am zis că e potrivit pentru piesa mea", a explicat, mai în glumă, mai în serios, Ovi.

Planul iniţial a fost ca "pasul" să îl facă împreună, adică fiecare să vină cu ceva şi astfel melodia să prindă contur. Au păstrat legătura, dar piesa pe care Ovi i-a "prezentat-o" Paulei a fost "o idee mult prea bună" ca să mai aibă rost "să intervină" ea, aşa că a spus "da". Fireşte, pentru ca melodia să strălucească la adevărata ei valoare au probat nenumărate variante, până au ajuns la una care să-i mulţumească.

Ovidiu Cernăuţeanu şi Paula Seling ne-au vizitat la redacţie la începutul lunii martie, după ce au câştigat preselecţia naţională a Eurovisionului şi ne-au spus povestea piesei "Playing with fire".

George Burcea in Wednesday jpg
america express vedete concurenti 2022 jpg
cub kamara png
cub ana maria mărgean png
Ada Dumitru  jpeg
cub șerban huidu png
cub daniel onoriu png
Serban Huidu la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) JPG
image
image
image
image
image
image
Pamela Anderson jpg
oana roman si marius elisei
cub paula iorga 1 png
cub daniel onoriu png
Victor Pițurcă Vica Blochina
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg