Ploieşteanu şi-a chemat întăriri la mare!


    Nelu Ploieşteanu are contract până în septembrie să cânte la Mamaia
Nelu Ploieşteanu are contract până în septembrie să cânte la Mamaia

Nelu Ploieşteanu (63 ani) şi-a adus noi colegi la „Terasa cu flori” din Mamaia, restaurantul în care cântă, ca să poată face bani mai mulţi pentru fiul său bolnav, Mihăiţă (27 ani).

Când artistul este chemat la nunţi în Bucureşti, el poate veni fără probleme, căci la „Terasa cu Flori” din Mamaia îi ţine locul un alt nume mare: celebrul solist Ion Lăceanu. Deşi acesta din urmă cântă de ani buni la Costineşti, Ploieşteanu a insistat şi l-a convins pe amicul său să vină să cânte cu el, la cârciumă.

Ion Lăceanu  a venit să-şi  ajute prietenul
Ion Lăceanu a venit să-şi ajute prietenul

„Suntem prieteni foarte buni de ani de zile. Cântăm în fiecare seară până în septembrie, dar dacă eu sau el avem angajamente la nunţi, ne acoperim unul pe celălalt ca să ne putem onora toate spectacolele. La mare ne merge bine, oamenii dau bacşiş, dar turiştii sunt mai puţini ca altădată, din cauza vremii”, ne-a povestit Ion Lăceanu. Click! a aflat că salariul lui Ploieşteanu este de 2.000 de lei la terasa din Mamaia, iar din bacşiş mai strânge 200-300 de lei pe seară. Este de înţeles de ce trage Nelu la nunţi, pentru că acolo ia aproximativ 3.000 de euro cu taraf şi între 1.200 şi 1.500 de euro singur. Astăzi, atât Ploieşteanu, cât şi Lăceanu au nunţi la Bucureşti, astfel încât au chemat-o pe colega lor, Mioara Lincan, să le ţină locul. Ploieşteanu trimite frecvent bani acasă pentru tratamentul băiatului cel mare, care suferă de tetrapareză spastică şi are în permanenţă nevoie de îngrijire.

Scandal cu soţia din cauza amantei

Elena Ploieşteanu, soţia artistului
Elena Ploieşteanu, soţia artistului

Click! v-a prezentat pe larg detalii despre scandalul dintre Nelu Ploieşteanu şi soţia lui. Elena Ploieşteanu (58 de ani) s-a săturat de amanta tânără a cântăreţului şi l-a ameninţat cu divorţul. Cei doi nu şi-au mai vorbit de mai bine de o lună, iar Ploieşteanu i-a transmis soţiei un mesaj prin intermediul emisiunii Click: „Mie nu-mi arde de nici o despărţire. Elena să fie liniştită, nu există nici o altă femeie în viaţa mea”, a conchis lăutarul. Chiar şi aşa, Elena e greu de înduplecat şi nu vrea să mai audă de soţul ei. „Nu mă mai împac cu el, e prea târziu”, ne-a declarat Elena în urmă cu o săptămână. Cei doi s-au căsătorit acum 42 de ani şi au împreună 5 copii, 4 fete şi un băiat.

Faimosi Survivor camp jpg
FotoJet jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
foto1  Vila cluj jpg
Ana Margean varianta cu flipb jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
bunicuta foto1 jpg
image
image
image
image
image
image
justin beiber hailey grammy getty jpg
Doc Foto Pro TV jpg
Vica Blochina 3 jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
cub Lorelai Moșneguțu png
pamela anderson jpeg