Poftiți în culisele celor mai noi show-uri de la PRO TV, Antena 1 și Kanal D

Ultima actualizare:

    Gina Pistol a muncit  două luni în India  pentru ”Asia  Express” (Antena 1)
Gina Pistol a muncit două luni în India pentru ”Asia Express” (Antena 1)

Bătălia posturilor de televiziune pe audienţă este acerbă, aşa că trusturile mari scot bani grei din buzunar pentru a realiza în străinătate show-uri care te ţin cu sufletul la gură, prezentate de vedete de top. Antena 1 contează pe Radu Vâlcan, pe Octavian Strunilă şi pe Gina Pistol, iar Kanal D aduce concurenţi noi la ”Exatlon”, printre ei numărându-se şi Mario Fresh, care va munci pe brânci, în Republica Dominicană, pentru premiul de 100.000 de euro.

Postul turcesc de televiziune Kanal D a dat lovitura cu cele două sezoane din “Exatlon”, prezentate de Cosmin Cernat şi filmate în Republica Dominicană, ţară din America de Nord, aflată la o distanţă de 9.000 de km. Echipa mixtă formată din turci şi români a ajuns deja în superbele insule, show-ul urmând a fi difuzat începând cu 12 ianuarie, de la orele 20.00, de sâmbătă până marţi. Dintre primele vedete anunţate îi amintim pe solistul Mario Fresh (19 ani), ”ginerele” Andreei Esca, dar şi pe atleta olimpică Andreea Arsin. Am putea spune însă că, anul trecut, campioană la filmările realizate peste hotare a fost Antena 1.

Radu Vâlcan a filmat  în Thailanda două  ediţii din ”Insula  Iubirii” (Antena 1)
Radu Vâlcan a filmat în Thailanda două ediţii din ”Insula Iubirii” (Antena 1)

Producătoarea tv Ruxandra Ion şi-a dus actorii din serialul “Fructul oprit” în Turcia, la 952 km depărtare, pentru a realiza câteva secvenţe, iar Valentin Butnaru a plecat în Polonia, la o distanţă de 999 km, pentru a lucra la un nou sezon din competiţia“The Wall”.

Mario Fresh speră să  câştige premiul de  100.000 de euro la  ”Exatlon” (Kanal D), în  Republica Dominicană
Mario Fresh speră să câştige premiul de 100.000 de euro la ”Exatlon” (Kanal D), în Republica Dominicană

Cât îl priveşte pe Radu Vâlcan (41 de ani), actorul a stat anul trecut două luni în Thailanda, la o distanţă de 7.650 de km de familie, pentru a pregăti două sezoane din “Insula iubirii”. Vara trecută, Octavian Strunilă (37 de ani) a fost plecat în Madagascar, la peste 7.434 de km distanţă de România, unde s-a realizat “Ultimul trib”, alături de mai multe vedete de calibru. Iar în octombrie a venit rândul echipei emisiunii “Asia Express”, în frunte cu Gina Pistol (37 de ani), Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, să muncească tocmai în India, pornind din Sri Lanka, la 5.350 de km depărtare de Bucureşti. Şi Pro TV-ul a avut parte de deplasări în interes de serviciu, astfel că pentru “Supravieţuitorul”, postul tv a mutat întreaga echipă în Panama, la o distanţă de 10.711 km. Iar anul acesta, Loredana şi Cabral vor lucra cot la cot în Polonia, la 999 km distanţă de casă, pentru “Cântă acum cu mine”, viitorul show de la Pro TV.

Mihaela Rădulescu  a început deja  filmările
Mihaela Rădulescu a început deja filmările

Mihaela Rădulescu dă Monaco pe «Ferma» din vârful muntelui

Cristian Bozgan,  colegul Mihaelei
Cristian Bozgan, colegul Mihaelei

Cel de-al patrulea sezon al emisiunii “Ferma” vine cu câteva schimbări. Cei 18 concurenţi au ajuns deja la ferma secretă, situată într-o zonă muntoasă, aşa că vedetele vor avea de tras inclusiv cu ninsorile. Mihaela Rădulescu (49 de ani), prezentatoarea competiţiei, dă luxosul Monaco, unde locuieşte ca o prinţesă, pe condiţiile aspre de la filmări. “Revin şi nu oricum, ci într-un loc total neaşteptat - în vârful muntelui. Fără rochii cu paiete, fără tocuri, fără efecte de scenă. Ador provocările inedite, mi-am savurat pauza personală, acum abia aştept să mă întorc la muncă. E un nou început, un nou format, o nouă abordare. Greu, interesant, riscant, emoţionant... exact combinaţia pe care mi-a recomandat-o doctorul de-o viaţă”, a spus Mihaela Rădulescu despre noul proiect, unde îl va avea coleg pe Cristian Bozgan.


    Cristian Bozgan,  colegul Mihaelei
Cristian Bozgan, colegul Mihaelei
image
image
image
image
image
image
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net