Poftiți în culisele emisiunii „Cântă acum cu mine”, de la Pro TV

image
Jazzy Jo s-a fotografiat alături de mai mulți jurați ai emisiunii Cântă acum cu mine

Echipa emisiunii „Cântă acum cu mine”, care va începe curând la Pro TV, a plecat în Polonia, în Varşovia, acolo unde au loc filmările. Printre cei 100 de juraţi, cu Loredana ca “lider”, se află foarte mulţi cântăreţi care au fost la „Vocea României” sau la „Românii au talent”, dar şi actori, muzicieni de renume sau cântăreţi de muzică populară.

Filmările pentru emisiunea anunţată de Pro TV au început deja, iar echipa de producţie a plecat în Polonia, la Varşovia. Printre cei 100 de oameni implicați se numără Silviu Paşca, Alexander White, Paula Rad ex-“Românii au talent”, Adrian Nour, Dana Dorian, Cristina Caramarcu, fostă participantă la “Eurovision”, Daniel Jinga, Andra Gogan, Tibi Scobiola, Maria Răducanu, Krem, Julie Mayaya, Stelian Milu, Boier Bibescu, Zoia Alecu, Jazzy Jo, Sebastian Seredinschi, Andrei Ciopec – ex-“Triplusec”, Jean Gavril, Emilia Dorobanțu, Ion Drăgan, Alina Dincă – ajutorul lui Smiley de la “Vocea României”, Ciprian Teodorescu, Ana Maria Mirică, Lavinia Goste sau Marius Zorilă. Ei sunt o parte dintre specialiştii în muzică, pe care-i vom vedea în această primăvară în show-ul “Cântă acum cu mine”.

image
Jean Gavril, Jazzy Jo și Silviu Pașca sunt 3 nume dintre cei 100 de jurați ai emisiunii

Rolul celor 100 este să valideze fiecare moment prezentat, să se ridice în picioare și să cânte alături de concurenții care reușesc să transmită cât mai multă emoție si energie. Cei 100 nu vor judeca doar vocea, ci întreaga reprezentație, elementul-cheie fiind atmosfera pe care participanții reușesc să o creeze în minutele în care se află pe scenă. Împreună cu Loredana, căpitanul lor, cei 100 vor decide dacă momentul fiecărui interpret care intră pe scena “Cântă acum cu mine” poate fi memorabil sau nu.

image
Jean Gavril, Jazzy Jo și Silviu Pașca sunt 3 nume dintre cei 100 de jurați ai emisiunii

Juraţii au condiții speciale de lucru. Platoul este destul de mare, fiecare are locul lui și cana lui de cafea. Filmarile au început deja de aproape o săptâmână, iar juraţii se vor întoarce în țară pe 24 ianuarie, după ce vor termina filmările pentru întregul sezon. 

”Gata, am început treaba! Cei 100, juriul, sunt foarte concentrați și dedicați, Lori este efervescentă, studioul este fenomenal... până aici totul pare că se așază foarte bine. Suntem nerăbdători să intrăm în pâine și să dăm cei 50.000 euro celui sau celei care va reuși să arate că face cel mai tare și complet spectacol! Ne bucurăm de muzică și de reacțiile pe care le au cei 100, care formează cel mai exigent și divers juriu din lume.”, spune Cabral, gazda show-ului Cântă acum cu mine.

Așa arată platourile de filmare jpeg

Cum se va desfășura emisiunea «Cântă acum cu mine»

Cântă acum cu mine (All together now) este un format TV internațional în care fiecare concurent care intră pe scenă trebuie să facă tot posibilul să-i convingă pe cei 100 de muzicieni să cânte alături de el. Vocile care se alătură momentului reprezintă scorul fiecăruia, iar cel care obține cel mai bun scor ajunge în marea finală și poate câștiga marele premiu în valoare de 50.000 de euro.

image
Emisiunea se filmează în Varșovia, Polonia
sarah anamaria prodan jpg
claudia patrascanu copii png
cub theo rose png
Kate Middleton (3) jpg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
image png
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
giselle si tom brady
recruti rusi razboi ucraina foto captura video twitter jpg
Bouchard2 jpg
image
image
image
image
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
claudia patrascanu copii png
Amber Heard FOTO EPA-EFE
6 divort angelina si jolie brad pitt 3 jpg jpeg
sarah anamaria prodan jpg