Poftiți în culisele show-ului de dans de la Pro Tv! Când începe emisiunea

Ultima actualizare:

  Juriul emisiunii de dans de la Pro TVFoto: captură Pro Tv
Juriul emisiunii de dans de la Pro TVFoto: captură Pro Tv

Din primăvară, magia dansului revine la Pro TV. Pe lângă concurenții care se luptă să impresioneze, atenția telespectatorilor va fi furată, cu siguranță, de cele două dive din show: Andreea Marin și Mihaela Rădulescu.

Prima se va afla la masa juriului, iar cea de-a doua va juca rol de prezentatoare alături de Cabral. Andreea va fi jurată alături de trei domni: Mihai Petre, Florin Călinescu și Gigi Căciuleanu. Show-ul debutează în forță în 6 martie.

Cei de la emisiunea lui Cătălin Măruță au avut acces în culisele filmării spoturilor care promovează “Uite cine dansează”. Deși în același loc care le-a servit drept platou de filmare, cele două caractere tari nu au fost puse față în față. Marin a filmat alături de colegii ei de juriu și apoi a mers la pozat, pentru ca Răduleasca și Cabral să o urmeze.


  Andreea Marin a fost strălucitoareFoto: captură Pro Tv
Andreea Marin a fost strălucitoareFoto: captură Pro Tv

Andreea a impresionat într-o rochie roșie ca focul și a mărturisit să stilul ei vestimentar va fi complet schimbat față de cel cu care am văzut-o până acum. “Există un om care știe ce face. Creația de astăzi este semnată Cristina Săvulescu. Îi mulțumesc echipei ei, pentru că totul este făcut cu sufletul. O să vedeți că nu mai sunt zâna cea bună la nivel vestimentar, unde va fi o schimbare. La masa juriului rămân zâna cea obiectivă. Eu pun suflet în tot ceea ce fac. Atunci când o voi critica, o voi face cu delicatețe, că așa îmi stă în fire”, a declarat jurata pentru “La Măruță”.

Aceasta a povestit și despre eforturile pe care le face pentru a fi pe aceeași lungime de undă cu concurenții: “Mie îmi place tangoul. E pasional ca și mine. Mi-am propus ca pe parcursul acestui sezon să mă antrenez în fiecare zi. Vreau ca acești concurenți care vor sta față în față cu mine să simtă că îi respect, că înțeleg efortul pe care ei îl depun zi de zi”.

Mihaela Rădulescu face naveta între emisiune și copil


  Mihaela a îmbrăcat două rochii. Una dintre ele era roșie ca a AndreeiFoto: captură Pro Tv
Mihaela a îmbrăcat două rochii. Una dintre ele era roșie ca a AndreeiFoto: captură Pro Tv

Florin Călinescu a demonstrat deja că este sarea și piperul unui proiect de televiziune. Acesta a glumit pe seama legăturii pe care vrea să o stabilească cu Andreea Marin: "Poate se naște o relație. Ea e proaspăt divorțată, eu sunt necăsătorit. Cine știe?! Eu am fost mare dansator în tinerețe și probabil și-au adus aminte că am performat și în acest domeniu", a spus Călinescu.


  Mihai și Andreea au dat-o în râsFoto: captură Pro Tv
Mihai și Andreea au dat-o în râsFoto: captură Pro Tv

Mihai Petre se întoarce în varianta îmbunătățită a emisiunii "Dansez pentru tine" și a mărturisit că îi place această schimbare: "Energia e fantastică și simt că avem o chimie bună și că vom face un show care, sper eu, îi va încânta pe cei de acasă. Voi încerca să fiu cât de cinstit pot eu cu mine și o să le spun concurenților fix ceea ce simt că-mi transmit."

Mihaela Rădulescu a impresionat cu ținuta aleasă: o rochie colorată, primăvăratică, la care a asortat sandale prețioase. Îniante de a se da startul filmărilor, diva de la Monaco și partenerul ei de prezentare, Cabral, au făcut ultimele repetiții, pentru ca dansul să le iasă perfect.

“Eu iau totul în serios și fac în așa fel încât să fac treaba perfect. Este o nouă provocare pentru mine, dar îmi era dor să prezint o emisiune. Cu Cabral am o chimie care ne place la amândoi, iar asta e foarte important. O să fac naveta în fiecare sâmbătă sau duminică. Fac emisiunea și marțea mă duc înapoi la copil”, a  mărturisit și Mihaela.


  Mihaela și Cabral, prezentatorii de la
Mihaela și Cabral, prezentatorii de la
image
image
image
image
image
image
banner oana roman png
cove jpg
cher iubit alexander edwards profimedia jpg
Demi Moore foto  Shutterstock jpg
russell brand jpg
monica tatoiu
  Camelia Potec (41 de ani) se bucură din plin de ultimul trimestru al celei de-a doua sarcini
image
actualitate.net