Poftiți în culisele show-ului «Îmi place dansul»! Cum îl tachinează Cristina Dorobanțu pe Victor Slav

image
Colegii Cocuței la masa de juriu sunt Emil Rengle, Beatrice Rancea și CRBL

Sâmbătă, 31 august, de la ora 20.00, va avea loc premiera emisiunii “Îmi place dansul”, de la Kanal D, show prezentat de Victor Slav și de Cristina Dorobanțu. Cei doi ne-au povestit detalii de culise și ne-au introdus în atmosfera emisiunii, unde premiul cel mare este de 100.000 de lei.

Lumini, culoare şi multă emoţie pentru concurenţii care vor participa la show. În studioul emisiunii "Îmi place dansul", emoţiile sunt cuvântul de ordine pentru concurenţi, pentru cei patru membri ai juriului, dar şi pentru cel mai nou cuplu de prezentatori din televiziune, Cristina Mihaela Dorobanţu şi Victor Slav.

image
Victor Slav și Cristina Mihaela Dorobanțu

Tineri, frumoşi, carismatici, cei doi prezentatori s-au susţinut reciproc, dar au fost ca un stâlp emoțional și pentru concurenţii înscrişi în competiție. Victor și Cristina se înţeleg de minune, dar se mai și tachinează.

image

"Eu am fost gata de emisie destul de repede, machiajul nu a durat foarte mult. Victor a fost gata după mine. Nu înţeleg de ce, pentru un fond de ten are nevoie de mai mult de o oră. (zâmbeşte). Victor arată bine pentru că se şi pregăteşte foarte mult!", a povestit, cu umor, frumoasa prezentatoare care spune că se bucură de sprijinul lui total atunci când porneşte becul roşu al camerei de filmat. „Victor m-a susţinut foarte mult, e un profesionist, are experienţă şi îmi dă sfaturi atunci când le cer. Mi-a spus să fiu eu însămi, pozitivă”, a mai adăugat prezentatoarea.

image
Colegii Cocuței la masa de juriu sunt Emil Rengle, Beatrice Rancea și CRBLfoto: Kanal D

La rândul lui, Victor Slav recunoaşte că la fiecare nou proiect are „emoţii până în tavan”, dar că se simte bine în acest format, crede cu tarie că formula juriului este una extrem de interesantă, atât pentru concurenţi, cât şi pentru telespectatori, şi este curios cum vor evolua concurenţii până la sfârşitul competiţiei. „Energia este frumoasă, m-am simţit foarte bine la filmări. Am încredere în Cristina, este dezinvoltă, are şarm, cred că vom face echipă foarte bună. Am glumit mult, s-au întâmplat foarte multe. Am şi plâns, avem concurenţi cu poveşti de viaţă extraordinare. Telespectatorii vor avea parte de un show total", ne-a mai povestit carismaticul prezentator despre emoţiile de la filmările pentru emisiunea „Îmi place dansul” de la Kanal D.

cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
cub Roxana Vasniuc png
Kate Middleton la Royal Ascot în buline (2) jpg
image png
Mihai Șora Sursă: Profimedia
Regina Elisabeta, Regele Charles si Camilla Parker Bowles Foto Gettyimages (1) jpg
Captură foto cu un rus care își dă foc
Toma Petcu FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
image
image
image
Adelina Pestriţu
image png
Tora Vasilescu
Monica Barladeanu si Rolando Matsangos jpeg
cub adrian nartea animat gif
Ada Condeescu motor jpeg