Poftiți în „fabrica” de hituri muzicale
Ovidiu Baciu, alias Naguale, şi Alex Pelin sunt băieţii din spatele... sunt producătorii care scot hituri pe bandă rulantă. Câteva exemple? Piesa Deliei, „Pe aripi de vânt”, şi ce a lui Dan Bittman, „Şi îngerii au demonii lor”. Iată arată studioul au fost produse aceste melodii.
Reporterii emisiunii „Focus Magazin” de la Prima TV le-au făcut o vizită lui Ovidiu şi lui Alex în locul unde se produce magia! „Bine aţi venit, bine v-am găsit la noi la studio. Aici practic s-au produs majoritatea pieselor şi haideţi să mergem să vă prezentăm tot studioul”, au spus ei. Şi să nu credeţi că hit-urile se produc aşa... cu una cu două! Băieţii de la Kazibo au nevoie de locul lor de relaxare şi... să fie noapte!
Imagini în exclusivitate din studioul lor
„Cred că aici începe creaţia! Noi avem amenajat un fel de bar. Creaţia poate să apară strict în momentul în care eşti relaxat. Dacă ai nevoie de relaxare, uită-te şi tu ce am putut să creăm! Aici e locul, în care, cum spunea Ovi, ne tragem sufletul după atâta muncă istovitoare, vin şi băieţii sus, povestim, ne facem energia aia de care avem nevoie şi apoi ne întoarcem la lucru. Muzica de producător se desfăşoară noaptea şi asta este valabil şi în străinătate am observat. De asta încercăm pe cât posibil să dormim dimineaţa! Dar vreau să ştiu de ce noaptea! Nu ştiu, cred că inspiraţia, e mai multă linişte şi inspiraţia, după cum ştiţi şi voi, trebuie să vină de sus şi noaptea cred că se produce magia”, au completat băieții de la Kazibo.
Cei doi au fost întrebați și ce înseamnă Kazibo. Și au răspuns fără să stea rpe mult pe gânduri: „Simbolizează succesul garantat în industria muzicală. Noi când am pus bazele Kazibo, am spus să punem un nume care să nu se mai confunde cu nimic altceva. Toată lumea întrb ce înseamnă Kazibo. Kazibo chiar înseamnă: noi doi”, au spus artiștii. Apoi, au dezvăluit rețeta succesului lor: „Reţeta succesului este în primul rând bazată pe muncă. O să spun probabil un clişeu, dar să ştiţi că exact asta este, iar în cazul nostru porneşte de la dragul de a face muzică! Nu facem muzică pentru că trebuie să o facem, ci facem exact ceea ce simţim! În primul rând multă muncă, calitate şi nu cantitate!”.