Pomohaci a primit flori de la fanii din toată ţara

Ultima actualizare:

    Cristian Pomohaci a fost tratat ca un rege,  în spectacolul susținut la Bistrița
Cristian Pomohaci a fost tratat ca un rege, în spectacolul susținut la Bistrița

Cristian Pomohaci (48 de ani) nu mai are voie să slujească și nici să îmbrace haina preoțească, după ce a fost acuzat de pedofilie, însă marele scandal nu i-a umbrit câtuși de puțin cariera de solist de muzică populară. Dimpotrivă, fanii lui, din Sibiu, Râmnicu Vâlcea, Bistrița-Năsăud și din Brașov, l-au primit ca pe un rege.

În Ajunul Crăciunului, el i-a colindat pe cei  din localitatea Sadu, Jud. Sibiu, unde a fost asaltat de copii, care i-au oferit flori. Femeile i-au pupat mâna, iar o bătrână i-a dăruit un sac de mere și un bidon cu vin. Cântărețul s-a ținut și de bancuri, ieșind apoi din scenă în aplauzele spectatorilor. Tot în acea zi, Cristian a ajuns și la Sîngeorz-Băi, unde sute de oameni au apreciat recitalul lui.

”Și la anul vom veni numai dacă ni-ți pofti. Mulțumim din toată inima Primăriei, dar și dumneavoastră, care ați îndurat frigul de afară pentru a colinda cu noi. Vă doresc Sărbători cu pace, să vă bucure Dumnezeu cu sănătate, dacă aveți pe cineva bolnav în casă îl rog pe Dumnezeu în seara asta să-l vindece și să vă aducă multă bucurie în suflet”, a spus Pomohaci. Apoi a cântat la Râmnicu Vâlcea, unde a fost la fel de bine întâmpinat. Iar pe 26 decembrie, artistul a cântat la Sâmbăta de Sus, Jud. Brașov, unde fanii i-au adus un braț de flori. Înregistrarea spectacolelor, postată pe Facebook, i-a adus lui Pomohaci 129. 000 de vizualizări. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
nin dobrev jpeg
banner Rica Raducanu
politie SUA foto Unsplash
Mădălina Ghenea, Cannes 2023, Getty (1) jpg
banner irinel columbeanu png
sebastian stan colaj instagram jpg
katy perry american idol jpg
11423907 10204418317040327 313639540878444313 o jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net