Porumbul fiert le tentează și pe vedete. Ce beneficii are delicatesa verii

Ultima actualizare:

    Dana Săvuică  savurează  porumbul  pe plajă
Dana Săvuică savurează porumbul pe plajă

Vedetele îşi fac toate poftele în vacanţă! Loredana Groza, Dana Săvuică, Ana Morodan și Maia Morgenstern au poftit la porumb fiert, iar voia li s-a împlinit!

Chiar s-au lăsat imortalizate în timp ce savurau boabele  aurii. Mai mult decât atât, Loredana (51 de ani) a făcut câteva story-uri în timp ce mânca un porumb, pentru că nu e doar gustos, ci este şi sănătos. Dacă te uiţi la silueta Loredanei ai crede că numai porumb mănâncă toată ziulica.


    Loredana  savurează  porumbul  pe plajă
Loredana savurează porumbul pe plajă

Şi modelul Dana Săvuică, tot 51 de ani, a fost surprinsă de fotoreporteri pe plajă în timp ce făcea o cură de porumb. Altă dovadă că porumbul nu dăunează deloc siluetei. Bob cu bob faci trupul de sirenă.Probabil că au auzit acest lucru și Maia Morgenstern (59 de ani) care s-a pozat cu porumbul în gură pe rețelele sociale. La fel cum a făcut și simpatica Ana Morodan (36 de ani), care și-a scos porumbul fiert pe rețelele sociale. Așa că, ia porumbul, neamule, să te faci sexy ca vedetele noastre!


    Ana Morodan  a aflat  de beneficiile  acestui aliment
Ana Morodan a aflat de beneficiile acestui aliment

Porumbul fiert, gustos, hrănitor și bun pentru slăbit

Porumbul este un aliment extrem de delicios și se poate consuma în diferite forme și aproape oriunde. Conţine foarte mulţi nutrienţi şi este recomandat chiar şi în dietele de slăbire.


    Maia,  glumeaţă,  ca de obicei!
Maia, glumeaţă, ca de obicei!

“O dată pe an, vara, merită să încercăm o cură cu porumb fiert. Datorită acidului folic, organismul capătă energie. Este un bun detoxifiant şi ajută la menţinerea unei bune digestii, deoarece conţine multe fibre. Poate preveni cancerul la plămâni, datorită substanţei numită beta-cryptoxanthin. Vitamina E din porumb ajută celulele să se reînnoiască, încetinind astfel procesul de îmbătrânire a pielii”, a explicat dr. Daniela Stan, medic de familie, pentru adevarul.ro.Un consum ponderat de porumb fiert sau copt ajută la arderea mai rapidă a grăsimilor, ceea ce duce la pierderea în greutate, mai spun specialiștii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net