Povestea de viață a Marianei Vermeșan de la "Chefi la cuțite". A locuit în Spania sub un pod: "Ne spălam în autogară"


    Mariana Vermeșan i-a impresionat pe chefi cu povestea sa de viață Sursă foto: Captură video
Mariana Vermeșan i-a impresionat pe chefi cu povestea sa de viață Sursă foto: Captură video

Chefii de la emisiunea "Chefi la cuțite" sunt impresionați nu doar de preparatele gătite de concurenții dornici să obțină un loc în etapa viitoare, ci și de poveștile lor de viață. Mariana Vermeșan i-a uimit pe cei trei jurați atunci când a relatat experiența teribilă pe care a trăit-o în Spania, alături de soțul ei.

Mariana Vermeșan a pregătit paella cu fructe de mare, un preparat specific spaniol întrucât a locuit în Spania aproximativ 19 ani, alături de soțul ei. Viața ei acolo nu a fost, însă deloc ușoară. Plecată din România pentru a-și asigura un trai mai bun, Mariana s-a confruntat cu întâmplări caree o vor urmări întreaga viață. Femeia le-a povestit chefilor chinurile prin care a trecut, iar aceștia au fost șocați. 

Mariana a povestit că a locuit sub un pod mai bine de trei săptămâni și că se spăla în autogară, cu apa strânsă într-un borcan. „Am vrut să plecăm la muncă. Ne-am trezit în Zaragoza, am coborât în autogară, nu știam să vorbim. Aveam bani la noi, dar eram împiedicați. Ne trebuia pe cineva să prezinte încredere să ne ia un bilet la un hotel ceva. S-a înserat, soțul meu a zis să merg să caut un loc unde putem sta. Acolo a început jihadul”, a spus Mariana Vermeșan.

Cu toate că aveau bani să se cazeze la un hotel, acestora le-a fost frică să nu fie trădați de cineva, căci riscau să fie deportați înapoi în România. „După câteva ore de căutat un hotel sau ceva am înțeles că nu avem nicio șansă. Soțul meu a găsit un loc undeva spre autobandă și mi-a zis <<Dacă vrei până dimineață să rămânem, am găsit un loc sub un pod>>. Deci de acolo am trăit 3 săptămâni sub un pod. Ne era frică, era momentul când te luau autoritățile. Era acea perioadă când românii încă nu erau integrați în Uniune și aveam tot riscul să fim preluați.”, a povestit concurenta.

În cele din urmă, soții au găsit un loc în care să stea, însă condițiile de acolo erau mizere și o altă serie de dificultăți i-a așteptat. Au ajuns să locuiască în casa unei familii, însă care mai găzduia alte 19 persoane într-un apartamenet cu 5 camere. Disperați de situația și de condițiile în care stăteau, au reușit să găsească de muncă la câmp, iar Mariana lucra zilnic la un restaurant unde spăla vasele. 

Cu toate acestea, Mariana a găsit puterea de a lupta și nu s-a dat bătută. Alături de partenerul său de viață a reușit să revină pe linia de plutire, iar după aproximativ doi ani lucrurile au început să se desfășoare în ritm normal. După o perioadă de timp și-au adus și fiul în Spania, iar băiatul a reprezentat un motiv de bucurie și de motivație în plus pentru cuplul greu încercat de viață.

Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
barbat suparat jpg
cub horoscop bani
lidia fiica corneliu vadim tudor cum isi serba tatal ei ziua de nastere 802328 jpg
America Express Andreea Balan si Andreea Antonescu 6 amuleta Foto Antena 1 jpg
bani valuta curs valutar dolari pexels jpg
cub cornel Ilie png
image
image
image
image
image
image
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi
Monica Davidescu si Aurelian Temisan
 Nicu Covaci, invitat de seamă la ziua bunului său prieten și coleg, Ovidiu Lipan Țăndărică
roxana hulpe colaj jpg
cub theo rose png
adriana bahmuteanu