Povestea secretă a Sofiei Vicoveanca

image
Sofia Vicoveanca este mândră de fiul şi nepoatele sale

O bunică modernă şi plină de energie, Sofia Vicoveanca ar fi putut avea grijă de mai mulţi nepoţi decât de cei din partea fiului său. Cântăreaţa de muzică populară, care este văduvă de 15 ani, este mândră de băiatul ei, care s-a lăsat mult aşteptat. Artista a povestit că a rămas cu greu însărcinată şi a fost pe punctul de a înfia o fetiţă.

Sofia Vicoveanca (74 de ani) nu are timp să se plictisească. Deşi s-ar putea ocupa doar de nepoatele sale, artista, care locuieşte la bloc, în Suceava, are mare grijă de apartamentul în care locuieşte şi de ghivecele cu flori care îi înfrumuseţează casa. Într-un interviu acordat Revistei Taifasuri, cântăreaţa a mărturisit că are un program încărcat, care nu îi mai permite să se coupe aşa cum ar vrea de casa de la Vicov, unde ea şi-a expus cele 210 de costume populare, dar că cele mai frumoase momente sunt cele pe care le petrece în compania celor două nepoate." cel mai frumos cadou primit d ela viaţă este venirea pe lume a fiului meu, pentru că aveam opt ami de căsnicie şi pruncul nu mai apărea. Şi în 1970, când au fost primele inundaţii în Ardeal, eu şi soţul meu ne-am înscris să adoptăm o fetiţă de 3-4 ani. Eram a 24-a pe listă şi singura familie fără copii, dar din cauza lui Ceauşescu nu s-a mai putut. la o lună de la acel moment, am aflat că voi avea copilul meu. Aş mai fi vrut să am un copil, dar a fost singurul şi îi mulţumesc lui Dumnezeu", a povestit artista pentru Revista Taifasuri. 

image
Sofia Vicoveanca este mândră de fiul şi nepoatele salefoto: arhiva personală

Deşi sunt la distanţă, cântăreaţa povesteşte că are o relaţie foarte bună cu fiul ei, care se interesează de două ori pe zi de ea. "Băiatul meu lucrează la televiziunea Română şi este operator. Vlad Bogdan chiar e un om extraordinar, harnic, iubitor, sensibil, cu mult respect şi îi place munca. Eu am o relaţie specială cu el. Atunci când îmi plânge sufletul fără să-i dau de ştire, el mereu simte asta şi mă caută... La fel, dacă eu îl visez, ăsta este semn sigur că el are o problemă, şi atunci mă trezesc din somn şi mă rog pentru el. Am avut un singur prunc şi am de la el două nepoate minunate", a completat artista.   

cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
andreea mantea 2 JPG
cub larisa iordache png
FotoJet (1) jpg
jlo alex rodriguez gettyimages 1131935237 jpg jpeg
image png
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
Șoșoacă la protestul AUR Piața Victoriei 2 octombrie 2022 FOTO Inquam Photos Octav Ganea
Lula da Silva FOTO ft.com
image
image
image
image
Coolio SURSA FOTO Facebook jpg
jlo alex rodriguez gettyimages 1131935237 jpg jpeg
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub micutzu animat gif
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png