Poze exclusive din casa lui Columbeanu, în perioada de glorie a familiei. Uite ce lux aveau Iri și Moni la picioare!

image
Fotografiile sunt făcute în decembrie 2007, atunci când totul era roz în familia Columbeanu

Era Columbeanu, poate cea mai mondenă familie a high-life-ului dâmbovițean, a apus odată cu divorțul din 2011. Însă incendiul recent, în care a fost mistuit și celebrul palat de la Izvorani, a închis parcă definitiv, într-un mod dezolant, povestea familiei care și-a făcut viața intimă un spectacol televizat. Click! a participat la multe momente importante din viața soților Columbeanu și vă arată poze exclusive, cu luxul orbitor în care trăiau Iri și Moni.

Palatul de la Izvorani, care a găzduit o nuntă de pomină, un botez fastuos și numeroase petreceri cu vedete, este azi o știre nu datorită luxului din interior, ci din cauza incendiului care i-a luat strălucirea. Sâmbătă, fosta vilă a lui Irinel Columbeanu, a fost mistuită de foc timp de 9 ore, iar pagubele sunt uriașe.

image
foto: Click!

Mai mult, palatul de la Izvorani era pus în vânzare, iar anunțul de pe site-ul agenției imobiliare descrie cel mai bine paradisul în care au trăit Moni și Iri cei 5 ani de căsnicie. "Vilă de vânzare, 17 camere zona Snagov-Lac, Ilfov 2.500 mp. Suprafață construită, 2.500 mp. Suprafață teren, 10.000 mp, nr. dormitoare, 15, nr băi, 15. Arhitectură deosebită, acces direct la Lacul Snagov. Vila este frumos compartimentată, având multe elemente exclusiviste, făcute la comandă. Vila are numeroase camere, livinguri mari cu zone de relaxare, bucătarie profesionala, 15 dormitoare cu bai și dressinguri proprii, ponton și garaj pentru mașini". Acum, după incendiul de sâmbătă, pagubele sunt uriașe. Au rămas însă doar amintirile unui domeniu care a fascinat prin opulență.

Pe vremuri, când totul era roz în familia Columbeanu, iernile erau doldora de petreceri, iar Irinel făcea un spectacol și din tăierea porcului de Crăciun. Monica este născută pe 8 ianuarie, Irinuca, pe 17 ianuarie, iar de Sfântul Ion, pe 7 ianuarie, seniorul Ion Columbeanu era și el sărbătorit cum se cuvine.

image
Fotografiile sunt făcute în decembrie 2007, atunci când totul era roz în familia Columbeanufoto: Click!

O sărbătoare a fost și în ianuarie 2008, când Irinuca a împlinit un anișor, iar familia a organizat petrecerea la care nașii au rupt turta. În vremea aceea trăiau ambii lui părinți ai lui Irinel, Ion și Georgeta Columbeanu, dar și soacra lui, Veronica Bulai, așa că momentele de sărbătoare nu erau umbrite de nici un necaz.

image
foto: Click!

Uite ce lux o aşteaptă pe Irinuca în vila lui Mr. Pink! Prinţesă şi la Izvorani, şi în Malibu!

image
foto: Click!

Poze de colecție! Uite cum o educa Ion Columbeanu pe nora Monica Gabor! I-a predat lux și bune maniere

image
foto: Click!

Citește și:

EXCLUSIV FOTO Cum arată vila lui Columbeanu, după 9 ore în care a ars încontinuu

Operele de artă din vila arsă a lui Columbeanu, distruse. "Totul e scrum. Paguba e de 2-3 milioane de euro”

Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Roxana, alături Liviu Guță
BeFunky collage (18) jpg
cub iosif rotaru png
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Tragedie Indonezia, EPA jpg
mugur mihaescu jpg
marilyn monroe
Virgil Popescu FOTO gov.ro
Nord Stream FOTO Shutterstock jpg
image
image
image
image
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Roxana, alături Liviu Guță
cub iosif rotaru png
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png