Poze interzise minorilor cu frumoasele de la Fermă. S-au întrecut în decolteuri generoase

Geanina Ilieș a pozat pentru Playboy în anul 2008
Geanina Ilieș a pozat pentru Playboy în anul 2008

Prezențele feminine de la Fermă s-au întrecut în apariții sexy și decolteuri cât mai generoase, iar bărbații de la emisiune s-au lăsat seduși de acestea din pricina formelor apetisante cu care se mândresc Geanina Ilieș, Ioana Filmon și Otilia Bilionera.

Frumoasele de la Fermă au făcut ravagii în rândul bărbaților care le-au făcut avansuri în cadrul emisiunii «Ferma. Un nou început». Geanina Ilieș a pozat dezbrăcată pentru Playboy în anul 2008, unde s-a dezbrăcat total și le-a arătat tuturor cu ce a înzestrat-o mama natură, însă nici Ioana și nici Otilia nu s-au lăsat mai prejos și aproape că au arâtat tot ce se putea.

Geanina Ilieș a pozat goală pentru Playboy în anul 2008

Prin anul 2008, Genina Ilieș făcea bani folosindu-și trupul. Ea a încasat sume fabuloase pentru a poza goală în reviste precum Playboy (2008) și FHM (2010). La vremea respectivă, Geania se numea Varga și era fantezia bărbaților din toată România.


    Geanina Ilieș a pozat pentru Playboy în anul 2008Foto Playboy
Geanina Ilieș a pozat pentru Playboy în anul 2008Foto Playboy

Geanina Varga, care a revenit după divorţ la numele de fată Ilieş, a acceptat să pozeze nud în Playboy pe când avea doar 20 de ani.

Dacă atunci a fost mulţumită de rezultat, mai ales că s-a ales şi cu un onorariu considerabil de aproximativ 4.000 €, după un timp, fosta prezentatoare a ştirilor sportive de la Antena 1 a constatat cu regret că s-a dezbrăcat efectiv degeaba, pentru că banii s-au dus repede pe Apa Sâmbetei.

"Cred că au trecut în jur de 10 ani de când am pozat în Playboy. N-aş mai face asta, nu-mi trece prin minte. Este vorba şi de vârstă. Îmi pare rău că am făcut asta, am fost influenţată, eram copil, acum m-am maturizat", a declarat Claudia pentru Click!

Ioana Filimon s-a pozat goală
Ioana Filimon s-a pozat goală

Ioana Filimon a pozat goală în cadrul unei ședințe foto

Ioana Filimon de la Fermă a pozat la rândul ei goală în cadrul unei ședințe foto și s-a descurcat de minune. Miss România nu a avut niciun del de inhibiție atunci când și-a dezgolit trupul și a pozat în cele mai indecente poziții.


    Ioana Filimon s-a pozat goală
Ioana Filimon s-a pozat goală

“Sunt Ioana Filimon și buzele mele sunt naturale. Primii trei ani din viața mea i-am petrecut la sat, apoi m-am mutat la Timișoara. Am studiat Facultatea și Masterul în Protecția și Ingineria mediului. M-am mutat în București după ce am câștigat Miss România 2016. Am avut o problemă foarte mare cu buzele mele. Mă deranja foarte tare că mi se spunea «Buzuca» sau «Buzoasa». După ce am câștigat concursul de miss, lumea a spus că a câștigat o fată operată. Nu e adevărat, am o singură operație estetiocă, cea de mărire de sâni. Lumea este răutăcioasă, nu mă crede. De obicei, femeile care sunt frumoase sunt percepute ca niște femei mai puțin inteligente, dar nu este adevărat. Sunt inteligentă, știu ce vreau de la viață și am venit să câștig. Nu știu ce o să fac la emisiune cu telefonul, dar cred că o să-mi fie cel mai dor de el”, a punctat concurenta în primul episod al "Fermei".

Otilia și-a dezgolit nurii în clipul Bilionera
Otilia și-a dezgolit nurii în clipul Bilionera

Otilia Bilionera și-a încins fanii într-un clip unde i se văd nurii

Otilia și-a dezgolit sânii într-un clip de-al ei, nu se știe încă cu exactitate dacă a fost un detaliu care nu a fost văzut la montaj sau Otilia chiar a fost generoasă pentru fanii ei.


    Otilia și-a dezgolit nurii în clipul BilioneraFoto: Captură YouTube
Otilia și-a dezgolit nurii în clipul BilioneraFoto: Captură YouTube

„În ultimele luni mi-am trăit viaţa într-o viteză nebună şi după regulile celor din jur, de acum sunt pregătită să pornesc într-o nouă aventură, însă de data aceasta ritmul îl voi impune eu! Sunt mândră că am avut şansa de a cânta pe atâtea scene importante în ultimul an pentru a promova primul meu hit şi vreau să le mulţumesc tuturor celor care m-au ajutat să îmi ating ţelul!", declara Otilia în urmă cu câțiva ani.

cub mama theo rose carmen harra png
zodii care sunt vampiri energetici jpg
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
tanara dezbracata in pat jpg
Brad Pitt (5) jpg
legatura dintre oana lis si catalin maruta jpg
fiii lui adrian nastase jpg
andreea esca 6 png
Screenshot 2022 12 01 at 17 09 48 png
Cuptor microunde Foto shutterstock 2095495495 jpg
image
image
image
image
Dwayne Johnson jpg
andreea esca 6 png
cub maria constantin animat gif
cub monica anghel png
Brad Pitt (5) jpg
iulia albu si mikaela webp