Poze rare cu fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică. Violeta a împlinit 12 ani

Violeta a moștenit expresivitatea părinților ei jpeg
Violeta a moștenit expresivitatea părinților ei

12 ani de iubire necondiționată au trecut pentru Andreea Marin, care și-a sărbătorit unica fiica, pe Violeta, în 15 decembrie. Fetița vedetei și a lui Ștefan Bănică a împlinit 12 ani, ocazie cu care celebra sa mamă a făcut o excepție de la discreția cu care abordează viața fiicei sale și a împărtășit un colaj cu câteva imagini care o surprind pe Violeta în ipostaze jucăușe și expresive.

Cu părul negru și lung și cu ochii albaștri, Violeta este lumina din viața părinților săi. Într-o zi de mare sărbătoare pentru familie, fosta "Zână a Surprizelor" a lăsat să se vadă cât de mândră este de unicul ei copil. "12 ani de iubire necondiționată... La mulți ani, Violeta mea!", a scris Andreea.

Vedeta a avut grijă s-o țină departe pe fetiță de lumea plină de sclipici a showbiz-ului autohton, ba mai mult, i-a ascuns multă vreme că ea însăși este o persoană cunoscută.

image
Violeta a moștenit expresivitatea părinților eiFoto: arhivă personală

Andreea Marin: «I-am ascuns multă vreme Violetei faptul că sunt o persoană cunoscută»

Violeta a aflat foarte târziu că și mama ei este o vedetă, nu numai tatăl ei, Ștefan Bănică Junior. ”I-am ascuns multă vreme Violetei că sunt o persoană cunoscută. Cât am putut de mult. Abia la școală a aflat că mama ei e vedetă. Oricum mie nu-mi place deloc cuvântul ăsta, vedetă. Destul știa despre tatăl ei că este cunoscut. I-am vorbit mai întâi despre campaniile umanitare în care eram implicată, am luat-o cu mine ca să vadă cum lucrez, am vrut să vadă partea asta a lucrurilor, ce poți face pentru ceilalți. N-am lăsat-o multă vreme să se uite la televizor și oricum nu se uita la emisiunile unde mergeam eu”, a povestit Andreea Marin la Click! Tv Live.

 ”Violeta are o personalitate puternică, nu s-a lăsat copleșită de personalitățile părinților. Seamănă mult cu mine din punctul ăsta de vedere. Nu vreau să-i indic nicio direcție în viață. Am norocul să am profesori buni pentru copilul meu, care o învață să trăiască frumos și dincolo de buchea cărții. E foarte bună la limbi străine, e bună și la matematică, scrie foarte bine, are un umor ascuțit, e un copil bun, acum lăsăm timpul să decidă”, a mai spus Andreea.

Citește și:

Andreea Marin, despre relația pe care fiica ei o are cu actualul său partener: «Este parte din povestea noastră»

Violeta, fiica Andreei Marin, a ajuns-o în înălţime pe mama sa. Iată o fotografie recentă

borcea piscina JPG
giulia anghelescu2 png
meditate 1851165 1280 (1) jpg
gianina corondan tb1000 jpg
IMG 0810 jpg
laura cosoi png
BeFunky collage (34) jpg
ioana ginghina cu fiica jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto 1   Miki K Pital jpg
laura cosoi png
BeFunky collage (34) jpg
patrizia paglieri jpeg
giulia anghelescu2 png
Mircea Bravo webp