Poze rare cu fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică. Violeta a împlinit 12 ani

Ultima actualizare:
Violeta a moștenit expresivitatea părinților ei
Violeta a moștenit expresivitatea părinților ei

12 ani de iubire necondiționată au trecut pentru Andreea Marin, care și-a sărbătorit unica fiica, pe Violeta, în 15 decembrie. Fetița vedetei și a lui Ștefan Bănică a împlinit 12 ani, ocazie cu care celebra sa mamă a făcut o excepție de la discreția cu care abordează viața fiicei sale și a împărtășit un colaj cu câteva imagini care o surprind pe Violeta în ipostaze jucăușe și expresive.

Cu părul negru și lung și cu ochii albaștri, Violeta este lumina din viața părinților săi. Într-o zi de mare sărbătoare pentru familie, fosta "Zână a Surprizelor" a lăsat să se vadă cât de mândră este de unicul ei copil. "12 ani de iubire necondiționată... La mulți ani, Violeta mea!", a scris Andreea.

Vedeta a avut grijă s-o țină departe pe fetiță de lumea plină de sclipici a showbiz-ului autohton, ba mai mult, i-a ascuns multă vreme că ea însăși este o persoană cunoscută.


    Violeta a moștenit expresivitatea părinților eiFoto: arhivă personală
Violeta a moștenit expresivitatea părinților eiFoto: arhivă personală

Andreea Marin: «I-am ascuns multă vreme Violetei faptul că sunt o persoană cunoscută»

Violeta a aflat foarte târziu că și mama ei este o vedetă, nu numai tatăl ei, Ștefan Bănică Junior. ”I-am ascuns multă vreme Violetei că sunt o persoană cunoscută. Cât am putut de mult. Abia la școală a aflat că mama ei e vedetă. Oricum mie nu-mi place deloc cuvântul ăsta, vedetă. Destul știa despre tatăl ei că este cunoscut. I-am vorbit mai întâi despre campaniile umanitare în care eram implicată, am luat-o cu mine ca să vadă cum lucrez, am vrut să vadă partea asta a lucrurilor, ce poți face pentru ceilalți. N-am lăsat-o multă vreme să se uite la televizor și oricum nu se uita la emisiunile unde mergeam eu”, a povestit Andreea Marin la Click! Tv Live.

 ”Violeta are o personalitate puternică, nu s-a lăsat copleșită de personalitățile părinților. Seamănă mult cu mine din punctul ăsta de vedere. Nu vreau să-i indic nicio direcție în viață. Am norocul să am profesori buni pentru copilul meu, care o învață să trăiască frumos și dincolo de buchea cărții. E foarte bună la limbi străine, e bună și la matematică, scrie foarte bine, are un umor ascuțit, e un copil bun, acum lăsăm timpul să decidă”, a mai spus Andreea.

Citește și:

Andreea Marin, despre relația pe care fiica ei o are cu actualul său partener: «Este parte din povestea noastră»

Violeta, fiica Andreei Marin, a ajuns-o în înălţime pe mama sa. Iată o fotografie recentă

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net