Poze senzaționale cu Matilda Pascal Cojocărița în butoi, sub cerul liber. Solista tânjește după distracțiile de odinioară

Ultima actualizare:

Nu e prima oară când interpreta de muzică populară Matilda Pascal Cojocăriţa (60 de ani) se bălăcește în butoiul cu apă fierbinte, sub cerul liber, la o cabană din Colibiţa, din Judeţul Bistriţa Năsăud. Zilele trecute, ea a scos de la naftalină câteva imagini mai vechi, care au făcut furori, pe Facebook.

Matilda Pascal-Cojocărița (62 ani) face baie în aer liber, în plină iarnă. Nonconformista interpretă de muzică populară și soțul acesteia, violonistul și dirijorul Ștefan Cigu, s-au bălăcit în aer liber, în costume de baie, într-o cadă de lemn tradițională. Distracția nu a avut loc acum, ci pe vremea când pandemia nu ne punea atâtea bariere, însă solista și-a amintit cu plăcere de acea distracție inedită și a pus recent imaginile pe Facebook. "E o nebunie, un adevărat răsfăţ. Apa era chiar fierbinte, iar afară era frig. Ne-am relaxat şi ne-am simţit tare bine", ne povestea solista despre momentul respectiv.

Baia în ciubăr, distracție și relaxare
Baia în ciubăr, distracție și relaxare

Cântăreața de muzică populară e bunică de patru ori, de două ori de la fiul ei, Alin Pascal, și de alte două ori de la Horațiu Cigu, fiul soțului ei. Matilda Pascal-Cojocărița și Ștefan Cigu locuiesc în orașul Bistrița Năsăud și merg deseori la Colibița, în vacanță. Ei mai au o casă la Sovata, unde mai evadează din cotidian, cu prietenii.  

Citește și:

Cum arată primul soț al Matildei Pascal Cojocărița și ce zice despre mariajul ei cu Ștefan Cigu

Miss România, pe val cu covrigăria. Matilda Pascal Cojocărița: «De 21 de ani vindem covrigi». Care e secretul afacerii

Matilda s-a distrat la ziua unor prieteni
Matilda s-a distrat la ziua unor prieteni
image
image
image
image
image
image
banner dinu maxer png
jansonn nnn jpg
Andrei Aradits si Andreea Vanatoru jpeg
12 13 vedete margareta paslaru jpeg
monica anghel si jojo jpg
deea dinu maxer jpeg