Predica unui preot pentru cei care o jignesc pe Denisa Manelista: ”Este strigător la cer”

simeon stalpnicul png
Preotul Ioan Danici a ținut o predică în care a vorbit despre ură și mai ales despre ura îndreptată spre o persoană moartăfoto: Facebook

Moartea fulgerătoare a cântăreței de manele Denisa Răducu a stârnit o mulțime de reacții neașteptate în mediul online. Internauții nu au putut trece peste faptul că Denisa cânta manele, nici după ce aceasta s-a chinuit timp de cinci luni cu o boală necruțatore care a răpus-o la doar 27 de ani.

Denisa Răducu sau Denisa Manelista s-a stins din viață duminică, 23 iulie, după cinci luni chinuitoare în care s-a luptat cu cancerul hepatic. În doar două zile, internetul a fost acaparat de discuții referitoare la Denisa și la stilul de muzică pe care îl aborda.

La vederea discuțiilor pline de ură, un preot s-a sesizat și a a ținut o predică despre ce înseamnă ura, mai ales atunci când este îndreptată spre o persoană care nu mai este în viață. Preotul Ioan Danci a publicat și el un mesaj pe pagina lui de Facebook în care a declarat că ura este un păcat strigător la cer.

”Cum să urăşti pe cineva chiar şi după ce a murit...?! Acest lucru este un păcat strigător la cer! Ura în sine este cel mai mare păcat! Nu mi-au plăcut manelele niciodată, nu mă întrebaţi de ce că nici eu nu ştiu, pur şi simplu pentru mine nu este o muzică coerentă, relaxantă sau decentă! Se cântă doar despre bani, bogăţie, mândrie şi golănime! Dar asta este doar părerea mea!    Eu vroiam să vorbim de aceasta fată Denisa (manelistă) care a trecut în lumea cealaltă zilele trecute! Unii au avut bun simţ şi respect să spună un: Dumnezeu să o ierte aşa cum este creştineşte! Alţii din păcate au început să arunce cu vorbe mizerabile, jignitoare chiar dacă ea e moartă! Măi oameni buni, tâlharul a câştigat Raiul într-o clipă şi a dobândit mântuirea! Dărăminte această fată care a tras din greu bolnavă fiind, spovedindu-se, împărtăşindu-se şi rugându-se lui Dumnezeu pentru iertarea păcatelor!    Cine suntem noi să judecăm un suflet greu încercat de boală sau sănătos fiind? Cât de nebuni să fim să vorbim urât de un om care zace mort pregătit de înmormântare! Cum se simte cei apropiaţi ai aceste fete când văd reacţiile unora cu răutate! Haideţi să dăm dovadă de oameni cuminţi şi mai mult de creştini! Să mă iertaţi de cele scrise dar unele mesaje citite sunt penibile, distructive mai ales că sunt trasmise către un mort...   Dumnezeu să te ierte suflete plecat spre veşnicie! Şi tu ai dreptul la mântuire ca şi mine sau oricare altcineva! Dumnezeu să se milostivească de sufletul tău!”Denisa Răducu este înmormântată în comuna sa natală din județul Vâlcea, ceremonie la care au luat parte în jur de 1.500 de persoane

corina caragea jpg
Merisoreanu si Ionela Prodan
teo trandafir jpg
BeFunky collage (28) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle png
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
Regele Charles al III-lea FOTO Getty Images
Elvira Deatcu Andreea Esca
311060713 10225862509742554 1763676810025952230 n jpg
image
image
image
image
kanye west sotii bieber
Elvira Deatcu Andreea Esca
BeFunky collage (28) jpg
alec baldwin hilaria 0 jpeg
teo trandafir jpg
oana lis si a vandut verigheta pentru a i cumpara lui viorel un scaun cu rotile 8 size19 jpg