Premieră absolută în finala «Vocea României». Ce aduce nou show-ul de la PRO TV

Ultima actualizare:

    Finala Vocea României va fi plină de surprize
Finala Vocea României va fi plină de surprize

Vineri seară, în finala Vocea României vom avea parte de cele mai bune voci conform voturilor exprimate de telespectatori în etapa anterioară, de antrenori care abia așteaptă să pună în scenă momentele pregătite cu elevii lor și de o premieră în show-urile TV de divertisment din România: patru momente vor avea parte de elemente de realitate augmentată (AR).

Fiecare dintre momentele individuale ale celor patru finaliști: Dragoș Moldovan, Andi Țolea, Jasmina Răsădean și Elena Bozian, le vor oferi celor de acasă un mix unic de elemente virtuale și elemente desprinse din cotidian care îi vor purta într-o realitate augmentată.

„Pentru prima dată într-o finală live de Vocea României o să folosim «augmented reality». Mai exact, o să combinăm modele 3D și animații, totul suprapus live cu ajutorul VIZRT peste scena în care vor cânta cele mai bune voci din acest an. Tot procesul a fost foarte interesant și sperăm ca telespectatorii să se bucure de ceva cu totul neașteptat. Trebuie spus că spectacolul este construit special pentru cei de acasa și doar ei o să vadă acest show unic.”, declară Vasile Alboiu, directorul de Creație al PRO TV.  

Vasile Alboiu
Vasile Alboiu

Vineri seară, de la 20:30, telespectatorii se vor bucura de marea finală a competiției supreme a vocilor din România într-o gală ce va reuni interpretările celor mai votați concurenți ai acestui sezon.

Cine sunt finaliștii Vocea României 2019

Ca în fiecare an, cei opt concurenți au adus pe scenă câte două momente muzicale: fiecare a cântat o piesă solo, iar antrenorul a urcat pe scenă alături de cei doi semifinaliști într-un moment special. Fiecare echipă a creat momente unice pentru a bucura telespectatorii și pentru a-i convinge că ei sunt cei care merită voturile lor.

Din echipa Irinei Rimes merge mai departe Jasmina Răsădean, care a avut câştig de cauză în faţa lui Bogdan. Din echipa lui Smiley a obţinut calificarea în finală Andi Ţolea. Andi a fost protagonistul unui moment puternic interpretând piesa "Angels" a lui Robbie Williams.

Din echipa lui Brenciu, s-a calificat în finală Elena Bozian, iar în cele din urmă, din echipa lui Tudor Chirilă a ajuns printre cei patru finalişti Dragoş Moldovan. Acesta a cântat balada rock "Always" de la Bon Jovi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net