Premieră la "Chefi la cuțite". Pavel Gherghe a câștigat și a pierdut cuțitul de aur în aceeași seară. Cum i-a enervat pe jurați

Ultima actualizare:

    Pavel Gherghe a rămas fără cuțitul de aurfoto: Antena 1
Pavel Gherghe a rămas fără cuțitul de aurfoto: Antena 1

Aproape 2 milioane de români au văzut, luni seara, o situație nemaiîntâlnită până acum la "Chefi la cuțite". Un concurent a primit "cuțitul de aur", pentru un preparat incredibil, însă așa cum l-a primit, așa a și rămas fără el. Iată cine este Pavel Gherghe, unul dintre cei mai ghinioniști concurenți!

Momentul șoc al ediției 11 din sezonul 9, de la Chefi la cuțite, a venit odată cu concurentul Pavel Gherghe (26 de ani). Bucătar profesionist la un cunoscut restaurant bucureștean, unde a lucrat cu celebrul chef David Contant, Pavel a riscat la "Chefi la cuțite" cu un preparat complex de stridie în spuma mării. Chef Scărlătescu a apreciat potențialul în farfurie şi i-a înmânat concurentului râvnitul cuțit de aur. Într-o întorsătură de situație uluitoare, Pavel Gherghe a riscat din nou, refuzând cuțitul de aur și șansa de a intra direct în echipe, totul pentru că își dorea foarte mult să fie în echipa chefului său preferat, Sorin Bontea. ”Vreau la chef Sorin Bontea. Mi-am dorit mai mult la chef Sorin pentru că lucrează pe tipul meu de bucătărie, îmi place mai mult de el ca și persoană, ca și om”, a spus Pavel Gheorghe la Chefi la cuțite.

După câteva discuții cu chefii, acesta a înțeles importanța acestui gest și șansa care i s-a acordat și a decis să rămână totuși în echipa lui Scarlatescu. Nehotărârea l-a costat însă foarte scump în final și asta pentru că chef Scărlătescu și-a retras în cele din urmă cuțitul de aur. ”Asta e al tău și asta e al meu. M-am sfătuit cu mine cu te-ai sfăruit și tu cu tine. Oamenii se chinuie mult să ajungă în concursul ăsta. Poate nu-i momentul tău, momentul meu sau momentul ăsta. Mai bine să caut pe cineva care vrea într-adevăr un cuțit. Vom vedea ce se întâmplă. În continuare pentru mine poți fi un mare bucătar.”, i-a spus Cătălin Scărlătescu concurentului Chefi la cuțite.

Citește și:

Povestea de viață a Marianei Vermeșan de la "Chefi la cuțite". A locuit în Spania sub un pod: "Ne spălam în autogară"

Jador și mama lui au gătit borș de fasole la "Chefi la cuțite": "Eu sunt pocăită, nu ascult muzica lui”

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net