Premieră la "Chefi la cuțite". Pavel Gherghe a câștigat și a pierdut cuțitul de aur în aceeași seară. Cum i-a enervat pe jurați


    Pavel Gherghe a rămas fără cuțitul de aurfoto: Antena 1
Pavel Gherghe a rămas fără cuțitul de aurfoto: Antena 1

Aproape 2 milioane de români au văzut, luni seara, o situație nemaiîntâlnită până acum la "Chefi la cuțite". Un concurent a primit "cuțitul de aur", pentru un preparat incredibil, însă așa cum l-a primit, așa a și rămas fără el. Iată cine este Pavel Gherghe, unul dintre cei mai ghinioniști concurenți!

Momentul șoc al ediției 11 din sezonul 9, de la Chefi la cuțite, a venit odată cu concurentul Pavel Gherghe (26 de ani). Bucătar profesionist la un cunoscut restaurant bucureștean, unde a lucrat cu celebrul chef David Contant, Pavel a riscat la "Chefi la cuțite" cu un preparat complex de stridie în spuma mării. Chef Scărlătescu a apreciat potențialul în farfurie şi i-a înmânat concurentului râvnitul cuțit de aur. Într-o întorsătură de situație uluitoare, Pavel Gherghe a riscat din nou, refuzând cuțitul de aur și șansa de a intra direct în echipe, totul pentru că își dorea foarte mult să fie în echipa chefului său preferat, Sorin Bontea. ”Vreau la chef Sorin Bontea. Mi-am dorit mai mult la chef Sorin pentru că lucrează pe tipul meu de bucătărie, îmi place mai mult de el ca și persoană, ca și om”, a spus Pavel Gheorghe la Chefi la cuțite.

După câteva discuții cu chefii, acesta a înțeles importanța acestui gest și șansa care i s-a acordat și a decis să rămână totuși în echipa lui Scarlatescu. Nehotărârea l-a costat însă foarte scump în final și asta pentru că chef Scărlătescu și-a retras în cele din urmă cuțitul de aur. ”Asta e al tău și asta e al meu. M-am sfătuit cu mine cu te-ai sfăruit și tu cu tine. Oamenii se chinuie mult să ajungă în concursul ăsta. Poate nu-i momentul tău, momentul meu sau momentul ăsta. Mai bine să caut pe cineva care vrea într-adevăr un cuțit. Vom vedea ce se întâmplă. În continuare pentru mine poți fi un mare bucătar.”, i-a spus Cătălin Scărlătescu concurentului Chefi la cuțite.

Citește și:

Povestea de viață a Marianei Vermeșan de la "Chefi la cuțite". A locuit în Spania sub un pod: "Ne spălam în autogară"

Jador și mama lui au gătit borș de fasole la "Chefi la cuțite": "Eu sunt pocăită, nu ascult muzica lui”

Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
cub horoscop bani
Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
barbat suparat jpg
lidia fiica corneliu vadim tudor cum isi serba tatal ei ziua de nastere 802328 jpg
America Express Andreea Balan si Andreea Antonescu 6 amuleta Foto Antena 1 jpg
Prințesa Kate Middleton și Prințul William, Profimedia jpg
cub cornel Ilie png
image
image
image
image
image
image
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi
Monica Davidescu si Aurelian Temisan
 Nicu Covaci, invitat de seamă la ziua bunului său prieten și coleg, Ovidiu Lipan Țăndărică
roxana hulpe colaj jpg
cub theo rose png
adriana bahmuteanu