Premieră la "Chefi la cuțite". Pavel Gherghe a câștigat și a pierdut cuțitul de aur în aceeași seară. Cum i-a enervat pe jurați

Ultima actualizare:

    Pavel Gherghe a rămas fără cuțitul de aurfoto: Antena 1
Pavel Gherghe a rămas fără cuțitul de aurfoto: Antena 1

Aproape 2 milioane de români au văzut, luni seara, o situație nemaiîntâlnită până acum la "Chefi la cuțite". Un concurent a primit "cuțitul de aur", pentru un preparat incredibil, însă așa cum l-a primit, așa a și rămas fără el. Iată cine este Pavel Gherghe, unul dintre cei mai ghinioniști concurenți!

Momentul șoc al ediției 11 din sezonul 9, de la Chefi la cuțite, a venit odată cu concurentul Pavel Gherghe (26 de ani). Bucătar profesionist la un cunoscut restaurant bucureștean, unde a lucrat cu celebrul chef David Contant, Pavel a riscat la "Chefi la cuțite" cu un preparat complex de stridie în spuma mării. Chef Scărlătescu a apreciat potențialul în farfurie şi i-a înmânat concurentului râvnitul cuțit de aur. Într-o întorsătură de situație uluitoare, Pavel Gherghe a riscat din nou, refuzând cuțitul de aur și șansa de a intra direct în echipe, totul pentru că își dorea foarte mult să fie în echipa chefului său preferat, Sorin Bontea. ”Vreau la chef Sorin Bontea. Mi-am dorit mai mult la chef Sorin pentru că lucrează pe tipul meu de bucătărie, îmi place mai mult de el ca și persoană, ca și om”, a spus Pavel Gheorghe la Chefi la cuțite.

După câteva discuții cu chefii, acesta a înțeles importanța acestui gest și șansa care i s-a acordat și a decis să rămână totuși în echipa lui Scarlatescu. Nehotărârea l-a costat însă foarte scump în final și asta pentru că chef Scărlătescu și-a retras în cele din urmă cuțitul de aur. ”Asta e al tău și asta e al meu. M-am sfătuit cu mine cu te-ai sfăruit și tu cu tine. Oamenii se chinuie mult să ajungă în concursul ăsta. Poate nu-i momentul tău, momentul meu sau momentul ăsta. Mai bine să caut pe cineva care vrea într-adevăr un cuțit. Vom vedea ce se întâmplă. În continuare pentru mine poți fi un mare bucătar.”, i-a spus Cătălin Scărlătescu concurentului Chefi la cuțite.

Citește și:

Povestea de viață a Marianei Vermeșan de la "Chefi la cuțite". A locuit în Spania sub un pod: "Ne spălam în autogară"

Jador și mama lui au gătit borș de fasole la "Chefi la cuțite": "Eu sunt pocăită, nu ascult muzica lui”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Angelina Jolie, Akala  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banne Liviu varciu
Denisa Răducu jpeg
raluca badulescu png
sali levent & iubitaB jpg
Naomi Hedman iubita lui Florin Ristei concurenta la Splash (17) jpg
Shakira este într-o relaţie cu Gerard Pique
Monica Pop jpeg
jennifer lawrence gettyimages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net