Preparatul care l-a dat gata pe Sorin Bontea: „Nu am mâncat şi nici nu aş mânca vreodată!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Sezonul cinci al show-ului culinar „Chefi la cuţite“, care va avea premiera în această seară la Antena 1, este construit în jurul poveştilor celor ce trec pragul bucătăriei pentru a-i convinge pe cei trei bucătari-şefi că merită să facă parte din echipele lor.

Primele ediţii ale noului sezon „Chefi la cuţite“ vor fi difuzate de Antena 1 luni şi marţi de la ora 20.00. În etapa degustării pe nevăzute Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlărescu sunt încântaţi să descopere personaje inedite şi ucenici pasionaţi de gastronomie, fiind dornici să îşi construiască trei echipe puternice: „Căutăm oameni cu care să avem o chimie, oameni luptători, entuziaşti, talentaţi, care să facă spectacol în farfurie şi în bucătărie.“Printre pasionaţii de gătit care s-au înscris în noul sezon „Chefi la cuţite“ se numără inclusiv persoane care au trecut graniţele ţării pentru a-şi îndeplini visul. Aşa că gustul vibrant al preparatelor chinezeşti, combinaţiile savuroase ale reţetelor sud-africane şi prospeţimea bucătăriei thailandeze vor face parte din „meniul“ celui de-al cincelea sezon.  

Dacă Sorin Bontea afirma că singurul preparat pe care nu l-ar încerca este balutul - „Eu nu am mâncat şi nici nu aş mânca vreodată!“ - o concurentă ce i-a cucerit pe chefi în trecut cu aerul său exotic le va face o adevărată surpriză şi sezonul acesta. Asiaticii îl adoră şi îl consideră delicatesă, dar balutul este unul dintre cele mai controversate preparate din lume, prezent doar în meniul celor curajoşi. Acest ou fertilizat are un embrion aproape dezvoltat în interior şi este fiert în coajă, iar degustarea este completă dacă este servit şi cu oţet chili. 

În acest moment clasamentul îl favorizează pe Sorin Bontea, care spre deosebire de colegii săi şi-a adjudecat două finale. Dar până la battle-uri şi strategii, vedetele concurează cu glumele pe care şi le fac unul altuia şi cu provocările unui joc special. Ruleta cu pedepse le va da bătai de cap chefilor în noul sezon, pentru că fiecare dintre aceştia vor fi nevoiţi să îndeplinească nişte porunci. Telespectatorii vor vedea ce chef va fi nevoit să jurizeze dur purtând pe cap o coroniţă roz sau care dintre ei va degusta un preparat misterios, fiind legat la ochi. Mai mult decât atât, miza jocului se va complica în momentul în care Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu vor fi nevoiţi să se înfrupte din farfuriile cărora nu le-ar acorda nici măcar un cuţit pentru etapa următoare. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dorin cocos jpg
image
image
image
image
image
image
banner anca turcasiu png
mihai petre elwira colaj instagram jpg
banner doina teodoru png
iulia albu fiica colaj instagram jpg
Iuliana Tudor și mama sa foto arhiva personală png
banner irinel si irina columbeanu png
george burcea colaj instagram jpg
oana pellea instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net