Preselecţii pentru serialul «Fructul oprit»! Se caută copii şi tineri actori

simeon stalpnicul png
Echipa de producţie caută noi actoriFoto: Antena 1

Nu trebuie să fii actor cu experienţă pentru a ocupa un loc în serialul “Fructul oprit”. Echipa de producţie caută copii și tineri (băieți) pentru a face parte din povestea filmului. De la anunţul castingului, au fost înregistrate peste 2300 de înscrieri.

Peste 2300 de persoane și-au arătat dorința de a face parte din povestea serialului “Fructul oprit”, difuzat miercurea de la ora 20.00 la Antena 1. În doar câteva zile de la anunțul castingului, au fost primite extrem de multe solicitări, înscrierile continuând până miercuri (2 mai) pe http://casting.a1.ro/fructul-oprit/. Echipa de producţie caută copii cu vârsta între 6 și 8 ani, cu ochii albaștri, dar și băieți între 17 și 21 ani, bruneți, cu ochii căprui. 

Cei interesați trebuie să completeze online un formular cu datele personale, însoțit de o poză. În cazul în care ei se nu află la prima experiență în lumina reflectoarelor, pot lăsa link-ul cu prestația lor artistică.

S-au mai primit solicitări pentru castingul menționat și pe paginile virtuale ale serialului, facebook și instagram, însă pentru a fi luate în considerare, înregistrările trebuie să aibă loc pe http://casting.a1.ro/fructul-oprit/.

image png
sarah anamaria prodan jpg
giselle si tom brady
cub anamaria prodan png
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
elena udrea adrian alexandrov jpeg
claudia patrascanu copii png
Amber Heard FOTO EPA-EFE
Trupele speciale rusesti Speţnaz
Razboi in Ucraina FOTO Ministerul ucrainean al Apărării jpg
image
image
image
image
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
claudia patrascanu copii png
Amber Heard FOTO EPA-EFE
FotoJet (1) jpg
6 divort angelina si jolie brad pitt 3 jpg jpeg
1 will smith jpg jpeg