Presupusa amantă a lui Ilie Năstase o compătimeşte pe Brigitte: «Nu aş vrea să fiu în situaţia ei!»

simeon stalpnicul png
Diana Dumitraş i-a cerut iertare soţiei lui Ilie Năstasefoto: captură video Antena 1

Ilie Năstase s-a împăcat cu Brigitte Năstase şi o aşteaptă acasă, dar în tot acest timp presupusa amantă a fostului tenismen pune paie pe foc. Denisa Dumitraş a apărut pentru prima dată într-o emisiune tv pentru a clarifica relaţia pe care o are cu legenda tenisului. Bruneta a negat o idilă cu Ilie Năstase şi a subliniat că ceui doi sunt foarte buni prieteni.

Brigitte a tunat şi a fulgerat săptămânile trecute după ce a aflat că Ilie Năstase are o amantă. A ameninţat-o pe tânără domnişoară care i-a stricat mariajul şi aşa şubrezit şi a pus detectivi pe urmele ei. Vedeta şi-a confruntat chiar soţul la restaurantul unde primise informaţii că Ilie Năstase se afla cu amanta. Miercuri seară a venit rândul fetei să se apere. După ce a plecat de la Kanal d, post unde a fost angajată ca reporter, Denisa Dumitraş a făcut dezvăluiri la Antena 1.

simeon stalpnicul png
Brigitte şi Ilie au o relaţie cu năbădăiFoto: arhivă personală

"Nu aş vrea să fiu în situaţia ei. Ştiu că ea îl iubeşte foarte mult şi nu cred că există altă femeie care să-l iubească mai mult pe Ilie Năstase. Nu sunt eu de vină pentru ceea ce se petrece între ei. Au fost şi alte femei înaintea mea. Dacă am ieşit cu Ilie Năstase la masă, am făcut-o când ea a anunţat că divorţează. Nu aş fi ieşit dacă ştiam că ei sunt bine. Nu aş fi acceptat să ies cu un bărbat însurat. Eu aveam un proiect profesional. Chiar de 1 Decembrie, Ilie Năstase mi-a dat un interviu foarte frumos, în care a vorbit despre Brigitte. Când a venit ea la restaurant, Ilie tocmai pleca. A început să ţipe, iar eu am fugit, pentru că în faţa acestui comportament de doamnă, nu aveam ce să fac altceva. Am vrut să-mi salvez părul. Acum, nu mai am acest proiect, pentru că am plecat de la acea televiziune. Este adevărat că am sărit graniţa de la profesional la prietenie. Nu am primit cadouri de la Ilie Năstase, aşa cum s-a spus. Cred că şi eu aş fi geloasă dacă l-aş vedea pe prietenul meu că are o relaţie de prietenie cu o altă fată. Dacă ea consideră că eu am greşit,  îi cer iertare. Eu am fost prea euforică şi nu am ştiut să gestionez situaţia. M-am bucurat că ies cu Ilie Năstase la masă şi atât", a spus Denisa la Xtra Night Show.

Dina Dumitraş a mai avut în trecut un iubit celebru. În toamna lui 2016, Nick Rădoi se lăuda cu ea ca fiind cea mai nouă cucerire a lui. În vârstă de 24 de ani, timișoreanca a preferat discreția datorită meseriei sale de reporter, post pe care l-a avut până de curând la Kanal d.

cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Timisoara Fashion Week (7) Adelina Pestritu jpg
cub anamaria prodan bebeto png
reghecampf si anamaria prodan
Charles si regina Elisabeta a II-a
cub Roxana Vasniuc png
Mireasa FOTO Shutterstock jpg
Nord Stream 2 FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image png
Tora Vasilescu
Monica Barladeanu si Rolando Matsangos jpeg
cub adrian nartea animat gif
Ada Condeescu motor jpeg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan