Prezentatoarea Pro Tv Monica Dascălu este în doliu! Tatăl ştiristei a murit

Ultima actualizare:

    Prezentatoarea tv şi-a pierdut recent tatălFoto: arhivă personală
Prezentatoarea tv şi-a pierdut recent tatălFoto: arhivă personală

O veste tragică a lovit familia Monicăi Dascălu (39 de ani), gazda ştirilor de la ora 17.00 de la Pro Tv. Tatăl prezentatoarei s-a stins din viaţă şi a lăsat în urmă multă durere. Anunţul a fost făcut chiar de ştiristă pe pagina ei de socializare.

Marcată de obicei de ştirile tragice pe care le prezintă la pupitrul jurnalului de la ora 17.00 de la Pro Tv, de data aceasta Monica Dascălu trece prin momente delicate în propria ei viaţă. Vedeta a anunţat că părintele ei a murit. Ştirista a împărtăşit vestea tristă cu apropiaţii, de la care a primit susţinere necondiţionată. Anunţul a fost făcut de prezentatoarea Pro tv pe contul de socializare, unde şi poza ei de profil a fost înlocuită cu una de doliu. Monica Dascălu a revenit ulterior cu un mesaj trist pentru părintele ei.  "Dumnezeu să te odihească în pace, tata!", a scris ea pe Facebook.

Monica Dascălu a debutat în televiziune în anul II de facultate când a participat la concursul pentru postul de prezentatoare la staţia locala ProTv Tg-Mureş. A descoperit munca în televiziune ca pe un proces de perfecţionare atât profesională, cât şi a personalităţii, având în vedere faptul că nu avea nici 19 ani când a început. A urmat o periodă scurtă de nici un an la staţia locală, apoi a venit în Bucureşti în aceeasi perioadă cu Elena Lasconi, Cristian Tabără şi Ioana Moldovan.

În urmă cu şapte ani, Monica Dascălu a devenit Monica Băjenaru. Prezentatoarea de la PRO TV s-a căsătorit cu avocatul Mihai Băjenaru după o relaţie de cinci ani

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net