Prezentatoarea Simona Muscă cheamă medicii la apel. Ce schimbări face la început de an

Ultima actualizare:

    Simona Muscă
Simona Muscă

Anul începe în forță pentru vedetele din România, care fac schimbări majore în viața lor profesională. Printre ele se numarăși Simona Muscă (32 ani), care trece de la cârma emisiunii „În culise”, la una în care medici și specialiști din sănatate vor juca un rol important.

Simona Muscă, tânăra scriitoare care a convins vedetele din România să îi citească cartea, după cum Click! a relatat aici, predă ștafeta emisiunii cu care și-a făcut debutul în televiziune Rusandei, o femeie de afaceri care deține în România un brand de genţi. Simona trece la producția emisiunii și lansează "Apel medical", tot la Canal 33. Vedeta televiziunii va invita medici în studio pentru a dezbate subiecte de interes general privind sănătatea și un stil de viață echilibrat.

De altfel, Simona nu e străină de lumea medicală. Timp de 8 ani, ea a condus cea mai cunoscută clinică de geriatrie din România. „Mă bucur că am trecut în spatele camerei de filmat la emisiunea «În Culise», care e pentru mine un proiect de suflet în care, timp de un an, am avut peste 40 de invitați, oameni cunoscuți din sfera afacerilor din România, cât și artiști sau vedete de televiziune. Într-o societate în care sistemul medical are lacune și este precar, simt nevoia să realizez, produc și moderez un format de emisiune în care să invit medicii să ofere sfaturi într-un limbaj pe înţelesul tuturor. Vreau să desființăm unele impresii false pe care le avem cum că suferim sau că suntem bolnavi mereu”, spune prezentatoarea tv. Simona Muscă este PR, regizoare și actriță, are la activ piese de teatru, dar și producții de televiziune și cinematografie.

image
image
image
image
image
image
al pacino scarface jpeg
theo rose insarcinata (1) jpg
Echipa TBoys cu Krissa si Rikardo jpg
Bucuresti FOTO Shutterstock
Oana Roman jpg
cub connect r png