Prietena Cristinei Ţopescu, care a alertat poliţia: «Începuse să aibă datorii. Da, Cris intrase într-o depresie!»

Ultima actualizare:

    Cristina Ţopescu avea 59 de aniFoto: Mediafax
Cristina Ţopescu avea 59 de aniFoto: Mediafax

Cristina Ţopescu a murit, trupul ei fiind descoperit abia după două săptămâni de o vecină, îngrijorată că nu o mai văzuse de ceva timp. Aceasta din urmă a presupus că jurnalista nu-i răspunde la mesaje şi la telefon pentru că este supărată. În fapt, ea s-a culcat şi nu s-a mai trezit niciodată. Poliţia a găsit-o decedată, moartea jurnalistei fiind învăluită în mister. S-a vehiculat şi ipoteza sinuciderii, din cauza depresiei şi a problemelor financiare, confirmate şi de prietena regretatei jurnaliste.

Diana Maria, prietena Cristinei Ţopescu, cea care administrează pagina de Facebook a jurnalistei, a povestit într-o înregistrare audio cum s-a decis să sune la 112, simţind că ceva rău se întâmplase cu vedeta. 

Aşa cum povestea şi Sanda Nicola, Cristina Ţopescu nu-şi mai găsea locul în televiziune după ce renunţase la job-ul de la Antena 3 în 2017. Faptul că nu îşi mai găsea de lucru şi că avea o chirie de plătit o aduseseră în pragul unei depresii severe.

"Monica Pop a spus că draga noastră Cris era depresivă. Nu vi se pare normal? Cristina nu avea serviciu. Îngrijea, în 2015, 12 căţei şi hrănea maidanezi din 7 locuri, care s-au făcut 8. Cristina plătea tratament din buzunarul propriu. Singura ei grijă era să aibă bani pentru următoarele lucruri: chirie, utilităţi, benzină şi câte un pachet de ţigări. Ei nu-i trebuia nimic. Toţi banii mergeau pe castrări, mâncare pentru căţei, tratamente. Se vorbeşte despre o Cristina pătimaşă. A fost un conglomerat antagonic de stări, de trăiri, de inteligenţă sclipitoare, dublată de o sensibilitate anume, dar şi de duritate şi agresivitate. Da, Cris intrase într-o depresie. Nu avea serviciu, avea promisiuni. Începuse să aibă datorii. A reuşit să plătească o parte dintre ele. Dar Cristina a fost o luptătoare", povesteşte prietena regretatei jurnalise. Cele două se cunoşteau din 2015, când au participat împreună la un marş Colectiv.    

Cristina Ţopescu nu mai cumpărase mâncare pentru câini de două săptămâni

Cristina Ţopescu a reuşit în ultimele luni de viaţă să-şi găsească o colaborare la televiziunea online Canal 33 şi fusese numită în luna noiembrie a anului 2019 consilier pe probleme de comunicare şi structură la Ministerul Sănătăţii. Chiar şi aşa, celebra jurnalisră se descurca foarte greu şi abia reuşea să-şi acopere cheltuielile. După ce a pierdut jobul şi a murit Cristian Ţopescu, depresia jurnalistei s-a accentuat. Prietena Cristinei susţine însă că ea nu s-ar fi sinucis.

"Era un fel de mini club între vecine. (...) Ne întrebam între noi dacă am văzut-o pe Cristina. Telefoanele sunau în gol. Am crezut că e posibil să fie supărată pe noi că nu i-am făcut o invitaţie expres de sărbători (...) Nu mi-am făcut griji, pentru că o vedeam activă pe Whatsapp, pe Facebook. Am dat o raită, căţeii se vedeau, nu părea nimic suspect. Duminică însă, când am sunat iarăşi, i-am trimis mesaje. Îi lăsesem şi un bilet în uşă. Nu am primit niciun răspuns. (...) Cristina nu avusese probleme de sănătate majore. Analizele erau ok. Ina, prietena noastră comună, a spus că poate a plecat în străinătate", a mai spus vecina Cristinei.

Abia după ce a aflat că de două săptămâni Cristina nu a mai cumpărat mâncare pentru câini, femeia s-a uitat în curte şi a văzut că doi câini sunt căzuţi. Atunci a sunat la 112. Echipajele de intervenţie au forţat uşa, au aprins luminile și au văzut că jurnalista este decedată. "Cristina a murit cum a spus că îşi doreşte să moară, în somn, cu căţeii. În mod sigur, nu a suferit. Poziţia în care era, cum dormea ea ca un bebeluş. (...) A fost un om cu totul deosebit. Avea un cuvânt preferat: iubire", a mai spus prietena şi vecina regretatei jurnaliste.     

Citeşte şi:

4 mistere ale morții Cristinei Țopescu. Scenariile negre care au circulat după tragica veste

EXCLUSIV Primele imagini de la casa Cristinei Țopescu. Detaliile care au atras atenția

image
image
image
image
image
image
Alain Delon jpg
lena enache instagram jpg
429803925 2634655390034738 3657243641912967614 n jpg
Dan Negru la Auchan FOTO Faceb D negru jpg
cristina siscanu gabriela cristea facebook jpg
banner oana roman plânsă png
sebastian stan ursul de argint profimedia jpg
banner adda png
image
actualitate.net
image
actualitate.net