Prietena Monicăi Gabor vrea să se opereze la sâni?

simeon stalpnicul png
Mădălina Apostol este mămică a trei copiiFoto: arhiva personală

Mădălina Apostol a ajuns la cabinetul esteticianului săptămâna trecută. Prietena Monicăi Gabor a avut nevoie de sfatul specialistului pentru a-și face operație la nivelul bustului. Acesta i-a recomandat deocamdată doar un tratament, dar nu în zona cu probleme, ci unul facial.

A schimbat vara aceasta prefixul, însă Mădălina Apostol ar putea concura lejer cu adolescentele de liceu. Unde mai pui că este și mămica a trei copii: doi băieți și o fetiță pe nume Miriam în vârstă de un anișor. Gena îi este de mare ajutor, așa că bruneta nu face mare lucru să arate bine. Totuși, având în vedere că până la vârsta de 30 de ani a trecut de trei ori prin experiența nașterii și și-a alăptat copiii luni bune, prietena Monicăi Gabor a considerat că e cazul pentru un refresh, așa că și-a programat o vizită la medicul estetician Vitalie Stan. Weekendul trecut bruneta a ajuns la prima oră în cabinetul specialistului.

simeon stalpnicul png
Mădălina Apostol a plecat încântată de la cabinetul medicului Vitalie Stan Foto: arhivă personală

În urma unei consultații, acesta i-a recomandat ca peste câțiva ani să-și facă o ridicare a bustului, însă la nivelul feței ar putea încerca injecțiile cu botox. ”Îmi place să fiu o mămică modernă și să arăt bine la orice moment, iar mama natură a fost întotdeauna generoasă cu mine. Totuși, pentru a mă simți pe deplin în pielea mea, apelez întotdeauna cu încredere la domnul doctor Vitalie Stan și îi mulțumesc”, a spus Mădălina Apostol, care intenționează ca anul viitor să-și aducă și prietena din America în clinica celebrului medic.

cub andreea esca (1) png
zodiac 600x400 jpeg
the sandman jpg
archie battersbee jpg
nikita de romania jpg
4 britney spears 5 jpg jpeg
cub laura cosoi png
cristina dorobantu
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub laura cosoi png
cristina dorobantu
Oana si Mioara Roman jpg
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg