Prigoană îi dă replica lui Bahmu, care l-a acuzat că ar fi «altoit-o»

Ultima actualizare:

    Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană au divorţat în urmă cu trei ani, dar tot nu încetează războiul
Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană au divorţat în urmă cu trei ani, dar tot nu încetează războiul

Adriana Bahmuţeanu (44 de ani) a încheiat în urmă cu trei ani divorţul de Silviu Prigoană, însă iată că războiul dintre ei pare fără sfârşit.

Ea a declarat, la Antena 1, că are nevoie de o operaţie la nas, în urma unei lovituri primite de la Silviu, în timpul căsniciei.

“Mă duc să îmi îndrept nasul. Grefa pe care ţi-o ia de la coastă nici nu se vede. E o operaţie deschisă de cinci ore. Sunt dependentă de tot felul de picături. Nu pot să respir. De la mai multe lovituri. S-a întâmplat. Am fost la doctor, aveam fractură de piramidă nazală. Nu cred că el şi-a dorit neapărat lucrul ăsta. Şi-a cerut scuze, nu mai intru în detalii că sunt urâte. Nasul meu e tamponat de foştii mei soţi. Nasul s-a vindecat între timp, dar s-a vindecat strâmb”.

În replică, Silviu i-a transmis, prin intermediul Click!: ”Să prezinte certificatul medico-legal şi discutăm pe documente. M-am săturat de minciuni, de mincinoasa neamului. Educaţia nu-mi permite să ridic mâna la o femeie. Eu nu am mai vorbit cu Adriana de trei ani şi jumătate, comunicăm doar prin intermediul avocaţilor”.

image
image
image
image
image
image
vedete bani colaj facebook jpg
becky hill brit awards 2024 profimedia jpg
Jamila si Laura Laurentiu FOTO Youtube
gami iubita jpg
banner Alina Radi png
Gabriela Cristea scaled e1693250543479 1024x577 jpg
constantin codrescu valeria gagealov drama jpg
cub irina columbeanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net