Prigoană: «M-am despărţit de a doua soţie că n-a vrut copii»


    Silviu Prigoană, aici alături  de fiul său cel mic, Eduard  (3 ani). El mai are încă trei  băieţi: Honorius (27 de ani),  Silvius (24 de ani) şi  Maximus (6 ani)
Silviu Prigoană, aici alături de fiul său cel mic, Eduard (3 ani). El mai are încă trei băieţi: Honorius (27 de ani), Silvius (24 de ani) şi Maximus (6 ani)

Silviu Prigoană a avut o viaţă demnă de telenovele. El se poate lăuda cu trei căsnicii la activ, fără a pune la socoteală nenumăratele certuri şi împăcări la tribunal cu Adriana Bahmuţeanu.

Omul de afaceri a povestit detalii inedite într-un interviu acordat, în exclusivitate, pentru emisiunea Click!, de la Prima Tv. Silviu Prigoană (50 de ani) a rămas văduv, cu doi copii de crescut după ce prima soţie i-a murit din cauza problemelor la ficat. După patru ani, în 1996, s-a recăsătorit.

„Ne-am întâlnit pe la nişte amici. Căsnicia a durat cam şase, şapte ani. Noi am avut o înţelegere, fosta soţie avea un băiat, eu aveam doi băieţi, i-am pus grămadă. Dar am zis că trebuie să strigăm şi noi prin casă „nevastă, vezi ca al meu şi cu al tău îl bat pe al nostru”. La un moment dat, ea a zis că nu mai face copii şi gata. Fiecare cu viaţa lui, ea s-a recăsătorit, eu m-am recăsătorit şi la revedere. Nu aveam motive de prietenie pentru că nu aveam nimic în comun”, a declarat Prigoană.

Omul de afaceri a recunoscut că şi-a dorit dintotdeauna o mulţime de copii. A fost şi motivul pentru care s-a căsătorit cu Bahmu. „S-a oferit ea. A auzit de pe undeva motivul pentru care am divorţat eu şi atunci a încercat. M-am prins de figură, dar între timp am înhăţat-o şi s-a oferit să facă copii şi de acolo toată povestea care dăinuie”, a mai adăugat Prigoană.

horoscop jpg
cub lia bugnar png
george burcea lurch jpg
cub andrele png
cub Andreea Perju png
cub camelia șucu (1) png
celine dion jpeg
Meghan Markle, Prințul Harry 4  sursa   Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
nick carter gettyimages 187744547 jpg jpeg
cub andrele png
baza paris profimedia jpg
celine dion jpeg
Jennifer Lopez a avut ajutor la alesul bradului jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png