Prigoană nu se lasă. Ce face afaceristul după ce Bahmu l-a învins în instanţă

Ultima actualizare:

    Eduard şi Maximus locuiesc cu mama lor şi învaţă la şcoala 150 din  sectorul 5 al Capitalei
Eduard şi Maximus locuiesc cu mama lor şi învaţă la şcoala 150 din sectorul 5 al Capitalei

Victorie absolută pentru Adriana Bahmuţeanu în războiul cu Silviu Prigoană pentru şcoala copiilor. În timp ce afaceristul îşi dorea ca Eduard şi Maximus să înveţe în sistemul privat, iată că magistraţii au decis ca cei doi să-şi continue studiile la Şcoala Gimnazială 150 din Bucureşti. Prigoană nu lasă lucrurile aşa, ci va merge la CEDO!

După doi ani de bătut potecile tribunalului, judecătorii au decis ca odraslele Adrianei Bahmuţeanu şi ale lui Silviu Prigoană să înveţe în continuare la şcoala situată în Sectorul 5, nu la Şcoala Britanică Bucureşti.

simeon stalpnicul png

”În sfârşit, dragii mei, după aproape doi ani de procese, instanţa a decis ca ambii mei copii să studieze la şcoala de stat, Şcoala Gimnazială 150 din Bucureşti, instituţie de top aflată în primele zece şcoli din ţară, cu rezultate remarcabile la Olimpiade şi concursurile şcolare şi nu la o şcoală privată, aşa cum şi-ar fi dorit fostul meu soţ, care însă nu a demonstrat instanţelor şi că este dispus să plătească! Mai mult, a susţinut în permanenţă în faţa judecătorilor că nu are bani (propriilor copii le dă o pensie alimentară de tot râsul, de vreo 800 de lei pe lună ambilor), dar a pretins că şcoala respectivă îi poate primi pe gratis! Cu un fel de bursă dacă au doar note mari”, a scris Adriana Bahmuţeanu pe Facebook.

simeon stalpnicul png

Silviu Prigoană nu se lasă, va merge până la CEDO. ”Nu a câştigat ”mincinoasa neamului”, ci au pierdut copiii! Să fie clar! În primul rând eu dau pensie alimentară de 1.300 de lei pe lună, adică a treia parte din veniturile mele. Minte! Copiii au pierdut şansa de a învăţa la o şcoală adevărată. Nu era bursă de merit, ci bursă de elev, punct! Copiii mei au fost admişi ca bursieri cu bursă integrală, până la finalizarea cursurilor liceale inclusiv. Nu sunt împotriva învăţământului de stat, însă ştim cum e situaţia acolo. Mai am o cale extraordinară de atac, apoi plec la CEDO. În plus, Eduard şi Maximus au nişte probleme, e vorba de un cumul: de note, de disciplină şi de absenteism. Spre exemplu, cel mic, în clasa întâi, are absenţe de 50 la sută. E o şcoală atât de bună, încât a fost dată afară directoarea întrucât nu a creat condiţii elementare copiilor”, ne-a declarat Silviu Prigoană.

image
image
image
image
image
image
banner cristina siscanu png
banner alexia eram png
9a85594f 2c99 4bc3 9f37 32a5e8b975c9 jpeg
image png
George Burcea si fetitele sale 3 jpg
image png
image png
lidia buble jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net