Prima declaraţie a lui Petre Roman după nunta Oanei! Ce spune despre întâlnirea dintre copiii lui


    Petre Roman şi fiul lui, Petrus
Petre Roman şi fiul lui, Petrus

Petre Roman a trăit, duminică, o cascadă de evenimente ce l-au ţinut într-o tensiune cumplită. Nunta fiicei sale, Oana, botezul nepoatei, micuţa Maria Isabela, prima întâlnire dintre fosta soţie şi actuala şi a fiului lui, Petrus, cu Oana i-au ridicat tensiunea.

Fostul premier Petre Roman a vorbit într-un interviu acordat emisiunii „La Măruţă" despre emoţiile de care a avut parte odată cu nunta fiicei sale, Oana. Petre Roman a mărturisit că a fost cuprins de o cascadă de emoţii, care au atins punctul culminant în timpul ceremoniei de cununie şi a botezului micuţei Maria Isabela.

„Am avut emoţii.Toată ziua a fost foarte încărcată de emoţii, care tot creşteau, creşteau. La botezul Mariei Isabela şi la cununia Oanei nu-mi mai puteam stăpâni emoţiile. Am condus-o la altar pe Oana. Vreau să le spun tuturor celor pe care-i aşteaptă o situaţie asemănătoare că este o situaţie emoţionantă, de mare încântare şi împlinire", a declarat Petre Roman pentru „La Măruţă".

Oana Roman şi soţul ei, Marius Elisei
Oana Roman şi soţul ei, Marius Elisei

Pe lângă cele două evenimente, Petre Roman a mai marcat încă două momente importante în viaţa de familie: Oana şi-a văzut pentru prima dată fratele vitreg, pe Petrus. Totodată, soţia acestuia, Silvia, a participat la nunta Oanei, dând pentru prima dată ochii cu fosta soţie a acestuia, Mioara.

„Petrus a fost la mare înălţime. Când l-am întrebat dacă ştie cine e, mi-a spus: «Da, e Oana, sora mea». A fost un moment de mare împlinire şi mândrie. Le doresc tuturor să trăiască momente ca cele trăite de mine ieri. Eu mi-am dorit ca Silvia să fie alături de mine. Ea mi-a spus cu puţin timp în urmă că trebuie să meargă şi Petrus. O apreciez pentru asta. Cred că dintre toţi, el a fost cel mai încântat de acest lucru. El astăzi avea serbarea lui de sfârşit de an la grădiniţă, unde s-a descurcat foarte bine. Mi-era teamă că va fi obosit, dar s-a descurcat perfect", a mărturisit Petre Roman.

Politicianul a spus că s-a distrat pe cinste şi că s-a bucurat de fiecare minut de la nunta fiicei sale.

„Ne-am distrat în toată puterea cuvântului: am dansat. Ne-am simţit foarte bine la masă, a fost foarte bine organizat totul. Tuturor le doresc, din toată inima, să trăiască momente fericite cum am trăit eu ieri. A işit un moment civilizat, liniştit, frumos. Ei şi-au făcut nişte jurăminte în faţa lui Dumnezeu şi acelea trebuie să fie nişte jurăminte de neclintit", a încheiat acesta.

catherine zeta jones png
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
zodia care consuma alcool jpg
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
andreea marin
cub rebeca onoriu png
foto1 porcul jardelb jpg
Sorana Cirstea, EPA jpg
image
image
image
image
image
image
andreea marin
inna si mos craciun jpg
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg