Prima declaraţie a Nataliei Mateuţ despre condamnarea la închisoare

Ultima actualizare:

    Natalia Mateuţ
Natalia Mateuţ

Natalia Mateuţ a negat faptul că ar fi fost condamnată la o lună de închisoare cu executare. Fotomodelul susţine că a fost achitată în dosarul despre care se vorbeşte şi că e vorba numai despre o ştire nedocumentată.

Natalia Matuţ a vorbit în cadrul unui interviu acordat emisiunii „Răi da buni" despre informaţia potrivit căreia ar fi fost condamnată la o lună de închisoare cu executare, pentru că ar fi făcut cumpărături cu carduri clonate.

„Nu mă aşteptam ca după 2 ani când eu am fost achitată să primesc această lovitură. Mie nu-mi face absolut deloc cinste acest titlu, pentru că am şi eu visuri, planuri şi nu vreau să-mi fie murdărită imaginea. Am fost achitată şi atât. M-am simţit groaznic când m-au sunat colegii, care mă întrebau ce se întâmplă când eu ştiam că nu e adevărat. Dacă făceam aceste cumpărături, eram demult în închisoare. Am stat 3 zile în arest preventiv, am fost cercetată şi achitată. Nu mai vreau să reiau această poveste. Ultima dată am fost la Amsterdam în urmă cu 3 ani, în luna aprilie. În această lună de „închisoare" vreau să-mi fac treaba cât mai bine la „Răi da buni", să aducem cât mai multe exclusivităţi", a spus Natalia Mateuţ.

Declaraţia vedetei Antena 2 sunt susţinute şi de avocatul acesteia, Gheorghiţă Mateuţ, care spune că sentinţa în acest dosar a fost dată în urmă cu doi ani.

„Nici vorbă. E o propunere de luarea unei măsuri prevenite, care a fost respinsă de magistraţii tribunalului din Amsterdam. Soluţia finală a fost de neurmărire, dată în procedura preliminară, care echivalează cu o sentinţă finală dată de o intanţă de fond. S-a deschis un proces în România, care se află în fază de Cameră preliminară, în care o să invoc această decizie luată în Amsterdam. Sentinţa s-a pronunţat în urmă cu aproximativ 2 ani, dar nu poate fi vorba despre o condamnare pentru că nu s-a început un proces în acest sens", a declarat avocatul Nataliei Mateuţ, Gheorghiţă Mateuţ.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
 Betty Salam și Cătălin la Asia Express  Antena 1
banner Ozana Barabancea png
Raluca badulescu jpg
banner ana bodea 2 png
saveta bogdan  jpg
film jpg
scena teatru jpg
8 elena carstea 2018 3 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net