Prima ediție live SuperStar România. Care sunt cei 8 concurenți care au trecut mai departe

1 decembrie 2021
image
Jurații SuperStar România au asistat la spectacole de excepție în acest prim sezonFoto: PRO TV

Emoții, talent pur, voci bune, spectacol și încordare în așteptarea deznodământului - acestea au fost ingredientele unei seri excepționale la SuperStar România, în prima ediție live a sezonului. 10 concurenți au dat tot ce au avut mai bun pentru a trece mai departe, însă numai 8 dintre ei au convins publicul. Iată care sunt aceștia!

După primele emoții live, ei au reușit să treacă mai departe în etapa următoare de la SuperStar!

Maria Jugănaru

Maria Jugănaru este din Pitești și este elevă la Colegiul Brătianu, în clasa a 11-a. Este singură la părinți și regretă că nu mai are frați sau surori. Știe să cânte la pian, chitara acustică și electrică și la ukulele. Îi place să deseneze și să scrie poezii.

Maria Ojică

Maria Ojica are 20 de ani, este din Paşcani şi este studentă la facultatea de Geografie, în Iaşi. A cântat de mică în orchestra de muzică populară din Paşcani, iar apoi a intrat la Liceul de Arte din Iaşi, unde a studiat canto clasic. A locuit singură de când avea 15 ani, deoarece a făcut liceul departe de familie. Este extrem de emotivă şi plânge din orice, iar sensibilitatea ei s-a văzut și pe scena SuperStar.

Alexandru Precup

Alexandru Precup are 26 de ani și este din București. Lucrează ca lucrător comercial la o firmă de catering de doi ani. În 2009 a început să cânte acasă: avea o clapă și făcea coveruri. Nu are studii de canto, a făcut doar un semestru de chitară. În prezent, cântă într-o trupă de methal, mai underground și este solist. În 2015, a fost plecat la munca în Anglia. A lucrat într-un depozit, dar s-a intors după numai câteva luni. A încercat să cânte și acolo, dar nu și-a găsit locul.

Romina Apostol

Romina Apostol are 16 ani și este din Iași. Dansează, pictează și spune că are o latură artistică puternic dezvoltată. Știe să cânte la vioară, pian și chitară și activează, alături de un coleg, într-o trupă rock.

Alessandro Mucea

Alessandro Mucea are 17 ani și vine din localitatea Cotu Vameș, județul Neamț. Se declară o persoană timidă, mai ales în fața camerelor de filmat. Când era prin clasa a VII-a a participat la un concurs local de talente. După ce a cântat, cei care au filmat i-au spus că s-a spart obiectivul camerei, iar momentul nu a fost filmat. Acest lucru l-a blocat pe Alessandro și din acest motiv nu a mai cântat un an de zile. Îl atrag baladele și melodiile în limba franceză.

Artiom Topal

Artiom Topal are 28 de ani și este originar din UTA Găgăuzia, satul Etulia, Republica Moldov. În prezent, este profesor de muzică în satul natal. În paralel, face masterul în Drept. Încă din copilărie, cam pe la 5-6 ani, părinții i-au luat o clapă și din momentul acela s-a îndrăgostit de muzică și a tot evoluat. Înainte de pandemie cânta alături de band-ul său cu care colaborează de aproximativ 4 ani. Artiom provine dintr-o familie de muzicieni. Bunicii au cântat la diverse instrumente, mama a studiat baianul și acordenul, iar tatăl - trompeta.

Victoria Peșterean

Victoria Peșterean are 25 de ani și este din Chișinău, însă locuiește în București, unde lucrează ca profesor de pian. Moștenește talentul de la ambii părinți, dar niciunul nu a studiat în domeniu. Victoria a inceput din clasa I să meargă la concursuri și evenimente și si-a descoperit vocația. A participat la Vocea României în anul 2016 și a făcut parte din echipa lui Marius Moga. 

Naomi Prie

Naomi Prie are 21 de ani, este studentă la Psihologie și vine din Câmpina. Cantă de la vârsta de 3 ani, dar nu a luat ore de canto. În 2019 a participat la Vocea Romaniei, după ce au sfătuit-o prietenii. Faptul că nu a tercut mai departe a fost o decepție pentru ea, dar și-a dat seama că nu a abordat piesa cum trebuie. Naomi Prie spune că în școala generală s-a confruntat cu bullying-ul, iar din această cauză nu mai dorea să meargă la cursuri. Același lucru i s-a întâmplat și la liceu. A ales să studieze psihologia, în urma traumelor prin care a trecut.

Cum s-au ales concurenții pentru live-urile SuperStar România

SuperStar România a avut patru semifinale, iar în fiecare dintre ele au intrat câte opt concurenți. Fiecare a interpretat câte două piese, alături de band-ul care se afla pe scenă, la Arenele Romane.

Din fiecare semifinală au fost selectați câte doi concurenți care s-au calificat direct în live-uri. Un al treilea concurent a fost ales de juriu pentru a intra la votul publicului. Concurenții aleși de juriu au primit wild card-uri, fiecare jurat acordând câte unul. 

La finalul celor patru semifinale, opt concurenți au fost deja calificați, iar ceilalți patru, care au primit wild card-uri, au ajuns la votul publicului pentru a obține unul dintre ultimele 2 locuri. În etapa live-urilor au ajuns doar 10 concurenți.

Care sunt concurenții care au urcat pe scenă în primul live SuperStar România

Cei care au urcat pe scenă în primul live, cel din 1 decembrie, sunt: Alexandru Precup, Alessandro Mucea, Ana Stănciulescu, Daniel Șveț, Maria Jugănaru, Naomi Prie, Romina Apostol și Victoria Peșterean. Acestora li se vor adăuga 2 dintre cei 4 concurenți care au obținut wild card și care au obținut cele mai multe voturi de la telespectatori (Bianca Bîsceanu, Artiom Topal, Mădălina Țurcan, Maria Ojică). 

kate profimedia 0692807495 jpg
2vancea botez jpg
loredana chivu jpg
Gabi Bădălău jpeg
1alexandra stan mihai morar png
bianca dragusanu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
14dragos popa jpg
irina baiant 2 credit foto miluta  jpeg
Gabi Bădălău jpeg
cub jojo admin gif
anca turcasiu png
5maruta familie png