Prima imagine cu Daniela Crudu după ce a fost bătută de iubit. «Am trecut cu bine peste incident»

Daniela Crudu a fost suprinsă de paparazzi
Daniela Crudu a fost suprinsă de paparazzi

Daniela Crudu a fost titlul principal al ziarelor din România în ultimele zile, dar din păcate, nu pentru un motiv fericit, ci pentru că a fost lovită brutal de iubitul ei după ce au petrecut o seară în club, iar în urma bătăii, Daniela a avut nevoie de îngrijiri medicale. Vedeta acum poartă cu ea zâmbetul oriunde merge, dar oare ce se ascunde în spatele său? Iată primele declarații făcute de vedetă.

Fosta asistentă tv, Daniela Crudu, a fost lovită brutal de iubitul ei croat, care, dintr-o criză de gelozie, a bătut-o în mașină, chiar după ce au petrecut împreună o noapte în club. Vedeta de la Antena 1, a ajuns la urgențe, cu o fisură la nas, pentru care a avut nevoie de intervenția medicilor. Deși a plecat din spital, crezând că se simte bine și că îți revine, Cruduța a fost nevoită să întoarcă la spital pentru că necesita ajutor medical specializat, durerile crunte au împins-o pe simpatica vedetă să petreacă mai multe ore în spital, alături de sora ei Ana Crudu, care i-a fost alături în fiecare clipă. 

Daniela Crudu se simte bine și poartă cu ea un zâmbet larg oriunde merge

Daniela Crudu a fost surprinsă de paparazzi spynews.ro într-un supermarket din Capitală unde a făcut ceva cumpărături, iar la ieșirea din locație, vedeta a răspuns la câteva întrebări, asigurând pe toată lumea că se simte foarte bine, și deși a trecut printr-un episod traumatizant, nu va depune plângere împotriva iubitului croat. 

Vedeta a zâmbit pe tot parcursul scurtului interviu din afara mașinii și a purtat ochelari de soare care i-au ascuns zona ochilor.

'Mă simt bine, foarte bine. Am trecut cu bine peste incident, după cum se vede. Nu pot să vă spun motivul pentru care s-a iscat cearta. Nu o să depun plângere'', a declarat Daniela Crudu pentru sursa citată mai sus. 

Din imaginile realizate de fotografii care au surprins-o pe Cruduța în supermarket, nu se observă deloc faptul că ar fi fost lovită de iubit, pare fericită și a dezvăluit că se simte foarte bine. 


    Daniela Crudu a fost suprinsă de paparazziFoto Spynews.ro
Daniela Crudu a fost suprinsă de paparazziFoto Spynews.ro
Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
cub horoscop bani
barbat suparat jpg
lidia fiica corneliu vadim tudor cum isi serba tatal ei ziua de nastere 802328 jpg
America Express Andreea Balan si Andreea Antonescu 6 amuleta Foto Antena 1 jpg
bani valuta curs valutar dolari pexels jpg
cub cornel Ilie png
image
image
image
image
image
image
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi
Monica Davidescu si Aurelian Temisan
 Nicu Covaci, invitat de seamă la ziua bunului său prieten și coleg, Ovidiu Lipan Țăndărică
roxana hulpe colaj jpg
cub theo rose png
adriana bahmuteanu