Prima imagine cu fata Gabrielei Cristea! «Victoria ne umple sufletele cu dragoste»


    Tavi Clonda și Gabriela Cristeafoto: arhiva personală
Tavi Clonda și Gabriela Cristeafoto: arhiva personală

Gabriela Cristea (42 de ani) este cea mai fericită femeie! Sâmbătă, 23 septembrie, prezentatoarea de la Kanal D și-a îndeplinit cea mai mare dorință și a devenit mămică. A adus pe lume o minunăție de fetiță care a primit numele Victoria.

Vedeta și soțul ei, cântărețul Tavi Clonda, nu-și mai încap în piele de bucurie și mândrie. Au fost atât de generoși încât au împărtășit cu admiratorii prima poză a Victoriei, la doar câteva ore de la naștere, semn că totul a decurs perfect. Gabriela a născut la o clinică privată din Capitală, iar soțul ei a fost tot timpul alături de ea.

simeon stalpnicul png

"Astăzi am trăit cel mai important moment din viața noastră. Victoria a venit să ne umple sufletele cu dragoste. Mulțumim din suflet echipei (clinicii private n.r.) pentru cum abordează minunea nașterii și îi mulțumim în mod deosebit dnei dr Oana Moise pentru tot ce a făcut pentru noi. Soțul meu este eroul meu și sunt fericită că e tatăl fiicei noastre", a scris Gabriela Cristea pe Facebook. Vedeta nu a uitat să-i mulțumească lui Tavi pentru sprijinul lui și pentru minunata călătorie pe care au început-o împreună de când sunt un cuplu.

Kanye West si Julia Fox jpg
catalin remus avocatul31 jpg
Bancnotele care valorează 1800 de lire
cub catalin botezatu png
Ceapă
9 semne că partenerul tău este potrivit pentru tine. Sursă foto: Pixabay
bacteria care te poate ucide
Studentele și au acoperit părțile intime cu pălăriile jpg
shutterstock 2114384846 jpg
dani otil
image
image
image
image
cub catalin botezatu png
Kanye West si Julia Fox jpg
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg