Prima imagine cu fata Gabrielei Cristea! ┬źVictoria ne umple sufletele cu dragoste┬╗

23 septembrie 2017
Gabriela Cristea, fercită în braţele soţului  jpeg
Tavi Clonda și Gabriela Cristeafoto: arhiva personală

Gabriela Cristea (42 de ani) este cea mai fericit─â femeie! S├ómb─ât─â, 23 septembrie, prezentatoarea de la Kanal D ╚Öi-a ├«ndeplinit cea mai mare dorin╚Ť─â ╚Öi a devenit m─âmic─â. A adus pe lume o minun─â╚Ťie de feti╚Ť─â care a primit numele Victoria.

Vedeta ╚Öi so╚Ťul ei, c├ónt─âre╚Ťul Tavi Clonda, nu-╚Öi mai ├«ncap ├«n piele de bucurie ╚Öi m├óndrie. Au fost at├ót de genero╚Öi ├«nc├ót au ├«mp─ârt─â╚Öit cu admiratorii prima poz─â a Victoriei, la doar c├óteva ore de la na╚Ötere, semn c─â totul a decurs perfect. Gabriela a n─âscut la o clinic─â privat─â din Capital─â, iar so╚Ťul ei a fost tot timpul al─âturi de ea.

simeon stalpnicul png

"Ast─âzi am tr─âit cel mai important moment din via╚Ťa noastr─â. Victoria a venit s─â ne umple sufletele cu dragoste. Mul╚Ťumim din suflet echipei (clinicii private n.r.) pentru cum abordeaz─â minunea na╚Öterii ╚Öi ├«i mul╚Ťumim ├«n mod deosebit dnei dr Oana Moise pentru tot ce a f─âcut pentru noi. So╚Ťul meu este eroul meu ╚Öi sunt fericit─â c─â e tat─âl fiicei noastre", a scris Gabriela Cristea pe Facebook. Vedeta nu a uitat s─â-i mul╚Ťumeasc─â lui Tavi pentru sprijinul lui ╚Öi pentru minunata c─âl─âtorie pe care au ├«nceput-o ├«mpreun─â de c├ónd sunt un cuplu.

Gabi B─âd─âl─âu jpeg
cristina siscanu 1 jpeg
cub jojo admin gif
image
femeie care numara bani jpeg
alina puscas png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
oana zavoranu jpg
andreea si cabral
maria dragomiroiu
cristina siscanu 1 jpeg
morgan freeman acuzat de abuz sexual jpeg
14dragos popa jpg