Prima imagine cu fetița lui Cabral și a Andreei Ibacka: «Grăsuță, scandalagioaică și atentă»

Ultima actualizare:
Cabral a susținut că nu dorește să-și expună fetițele
Cabral a susținut că nu dorește să-și expună fetițele

Cabral și soția lui, Andreea Ibacka, sunt în culmea fericirii de când familia lor s-a mărit cu încă un membru. Având în vedere că admiratorii celor doi sunt extrem de curioși în privința bebelușului, cuplul a decis să publice pe rețelele de socializare și prima imagine în care apare micuța lor nou-născută.

Andreea Ibacka a devenit mămică pentru prima dată marți, 4 decembrie, atunci când a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Vedeta trece prin una dintre cele mai speciale și emoționante perioade din viața sa, venind în sfârșit clipa în care își poate strânge micuța la piept. Deși cei doi proaspeți părinți nu sunt încă siguri nici acum de numele pe care fetița lor îl va purta, momentan cea mică este alintată cu „numele de cod” Petunia.

Andreea Ibacka a născut o fetiță
Andreea Ibacka a născut o fetiță

Cabral este un tătic mândru și fericit, prezentatorul TV mărturisind că a fost asaltat cu sute de mesaje din partea fanilor, după ce Andreea Ibacka a născut. Pentru a satisface curiozitatea admiratorilor săi virtuali, acesta a publicat prima imagine în care apărea micuța lui, însă a anunțat că nu dorește să o expună presei, așa cum nu a procedat nici în cazul lui Inoke, fiica lui din mariajul cu Luana Ibacka. De aceea, în fotografia în cauză apare doar o mânuța celui mai nou membru al familiei.

Fetița pare să aibă un ten deschis la culoare, semănând mai mult cu mămica ei, şi părul foarte bogat. „Salut. Sunt Cabi. Tatăl lui Inoke și al... Petuniei (da, nu avem nume nici acum).În primul rând... vă spun că m-ați făcut praf cu mesajele de ieri. V-ați oprit și ne-ați urat frumos, de m-a luat și mai tare de cap. Și pentru asta vă mulțumim!


    Cabral a susținut că nu dorește să-și expună fetițele Foto Facebook
Cabral a susținut că nu dorește să-și expună fetițele Foto Facebook

În al doilea rând, pare că mulți au intuit deja, la fel cum n-am prea expus-o pe Inoke, n-o voi expune nici pe sor’sa a’ mică. E mai bine așa, mai ales pentru ele. Și vă mulțumim că înțelegeți treaba asta. Pitica e bine. Grăsuță, scandalagioaică și atentă deja la tot ce e în jur.Andreea Ibacka e bine și ea. Mă rog, fericită leșinată.. Am pus prima poză pe care o am cu ea. Ea mă ține de deșt, eu leșin… d-astea”, a scris Cabral, în stilul caracteristic, pe rețelele de socializare.

image
image
image
image
image
image
copii adela popescu radu valcan jpg
diego maradona daniela mori jpg
gheboasa instagram png
actrita irina gardescu jpg
cub andreea balan png
Andreea Bălan și Victor Cornea formează un cuplu de câteva luni Instagram
banner theo rose png
banner mihai albu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net