Prima petrecere pentru Udrea de când a fost eliberată: „Este fericită!”

Ultima actualizare:
Eva este bucățică  ruptă din tatăl său,  Adrian Alexandrov
Eva este bucățică ruptă din tatăl său, Adrian Alexandrov

Imediat după ce a fost eliberată din puşcăria ”El Buen Pastor”, din Costa Rica, prima grijă a Elenei Udrea a fost botezul fetiţei. Iată că acum fosta politiciană revenită în România se concentrează pe acest eveniment care va avea loc luna viitoare, când Eva împlineşte un an.

”Am tot sperat că aş putea să fac botezul acasă cu prietenii, cu familia, vom vedea. Dar va trebui să decidem într-un fel pentru că are copilul deja şapte luni, va fi greu pentru naşă să îl ţină în braţe pentru că a crescut, este şi greuţ. Nu am văzut o biserică ortodoxă aici, dar dacă nu este, voi merge într-o biserică catolică şi voi cere acceptul să îmi botez copilul”, spunea Elena Udrea (45 de ani) înainte să vină în România. Iată că dorinţa i s-a îndeplinit, iar ea şi logodnicul său Adrian Alexandrov (35 de ani) îşi pot boteza fetiţa în România, într-o biserică ortodoxă. Click! a aflat de la surse din anturajul celor doi părinţi că Eva Maria va fi creştinată luna viitoare, când împlineşte un anişor.


    Eva este bucățică  ruptă din tatăl său,  Adrian Alexandrov
Eva este bucățică ruptă din tatăl său, Adrian Alexandrov

”Elena este fericită că poate să îşi boteze fetiţa în aceeaşi credinţă. Dacă ar mai fi stat în Costa Rica, ar fi fost nevoită să o boteze la catolici, dar iată că ruga i-a fost ascultată. Micuţa Eva va fi creştinată luna viitoare. Împlineşte un an şi nu e cazul să mai amâne acest frumos eveniment. Naşii au fost aleşi şi ei, însă nu vrea să le dezvăluie identitatea. După botez, familiile celor doi şi câţiva prieteni foarte apropiaţi vor merge la un restaurant. Nu îşi doresc o petrecere grandioasă”, au declarat pentru Click! prieteni  din preajma celor doi. Udrea s-a întors în România la începutul lunii iulie. Ea fugise în Costa Rica în februarie 2018, pentru a scăpa de condamnarea  din dosarul ”Gala Bute”. Arestată de Interpol după ce a primit sentiţa definitivă (6 ani pentru luare de mită şi abuz în serviciu), ea a fost eliberată după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis suspendarea executării pedepsei.

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net