Prima poză cu Catanga, la opt zile după infarct

Ultima actualizare:
Monica Pop
Monica Pop

Cornelia Catanga (61 de ani) a văzut moartea cu ochii pe 14 iulie, când a suferit un infarct. Medicii Spitalului de Urgenţă Floreasca i-au montat un stent la inimă, salvându-i viaţa în ultima clipă. Celebra artistă, care a fost externată în urmă cu două zile, ne-a vorbit despre această perioadă delicată, dar şi despre problemele financiare.

Starea de sănătate a celebrei artiste cu voce de aur este bună, astfel că medicii au externat-o sâmbăta trecută. Timp de o lună, ea nu are voie să facă efort şi trebuie să ţină un regim alimentar din care va exclude sarea. Cornelia Catanga ne-a vorbit despre acest necaz: ”Am fost la un pas de moarte, dar m-a iubit Dumnezeu. M-a mai lăsat pentru că le-am făcut mult bine oamenilor, am un suflet bun.  În spital m-am speriat de toată aparatura aia, mi-a fost foarte frică. Le mulţumesc tuturor celor care m-au readus la viaţă. Din păcate, vreo două luni trebuie să stau departe de scenă. Pierd nişte contracte, rămân fără bani, am nevoie şi de tratament, nu ştiu ce voi face. Zilnic  trebuie să iau o anume pastilă pentru inimă. Stentul pe care mi l-au pus, un dispozitiv care ajută la circulaţia normală a sângelui, este foarte bun, mă ajută să respir mai bine. Ce mi-aş dori e să pot dormi, căci am grave insomnii. Mă tot gândesc prin ce am trecut”.

Mihai Constantinescu a suferit  acum două luni un atac cerebral
Mihai Constantinescu a suferit acum două luni un atac cerebral

Nu mai are bani pentru chirie

Şi soţul ei, Aurel Pădureanu, este un munte de tristeţe: ”Cornelia nu poate cânta acum, are şi probleme grave oculare, suferă de rinopatie oculară. Are o pensie mică, din ce să trăim?  Pe  mine şi pe fiul nostru, Alexandru, un mare pianist, nu ne cheamă nimeni decât cu ea. Cine mai vrea să asculte la nunţi doar romanţe sau jazz?”, ne-a declarat cântăreţul. Cei trei locuiesc cu chirie, după ce, în urmă cu 4 ani, banca le-a luat casa din Chitila: ”N-am mai avut bani pentru rate. Cornelia este totul, ea aduce bani în casă”, a mai adăugat Aurel Pădureanu. Reporterii Click! au aflat că mai mulţi artişti, prieteni de-ai Corneliei Catanga, doresc să ceară de la Primărie o locuinţă socială: ”Noi nu mai avem casă, plătim o chirie mare. Tare ne-am dorit să fim ajutaţi cu o locuinţă socială, de la Primărie, ca să avem cheltuieli mai mici. Cornelia a adus multă bucurie acestei ţări, ar merita un astfel de ajutor”, spune soţul vedetei. Din ziua în care solista s-a îmbolnăvit, Alexandru nu-şi scapă mama din ochi: ”Ea este sufletul meu, am plâns cât a stat internată. E Universul nostru, nu concep viaţa fără ea”, ne-a zis el, cu lacrimi în ochi.  Nu mulţi ştiu, dar Catanga nu avea voie să devină mamă: ”Medicii m-au avertizat că risc să orbesc, la naştere, dar nu m-am speriat, mi-am dorit enorm un copil. Şi mi-a dat Dumnezeu un băiat frumos cu suflet bun şi inimă mare. Acum, la greu, Alexandru stă lângă mine şi îmi sărută mâinile”, ne-a mai spus artista. 

Monica Pop: «Mihai Constantinescu e stabil, foarte corect îngrijit la spital!»

În ultima vreme,  Cornelia slăbise  foarte mult
În ultima vreme, Cornelia slăbise foarte mult

Medicul oftalmolog Monica Pop vine cu noi vești despre starea de sănătate a celebrului solist Mihai Constantinescu (73 ani), aflat în comă la Spitalul de Urgență Floreasca, din data de 13 mai: ”Mihai Constantinescu e stabil, foarte corect îngrijit și, după părerea mea, ușor ameliorat față de săptămâna trecută. Asta e părerea mea! Nu am apucat să vorbesc cu colegii medici pentru că nu am avut destul timp la dispoziție! Încă o dată, medicii care îl îngrijesc sunt niște zei! Nota 10+!”, a menționat Monica Pop, pe contul său de Facebook.


    Mihai Constantinescu a suferit  acum două luni un atac cerebral
Mihai Constantinescu a suferit acum două luni un atac cerebral

Mihai este vegheat la spital de actuala soție, Simona Secrier, dar și de prima lui nevastă, Mihaela Constantinescu, ambele fiind însă zgârcite în declarații. Ele speră să se întâmple o minune și Mihai să-și revină, deși  specialiștii susțin că ar avea doar 1%  șanse să mai ducă o viaţă normală, deoarece de la atacul cerebral suferit și până la resuscitarea medicilor de pe Ambulanță au trecut mai mult de 10 minute, timp în care inima nu a mai funcţionat, iar creierul nu a mai putut fi oxigenat. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net