Prima zi de grădiniţă şi prima excursie pentru Nicho, fiul cel mic al Elei Crăciun

7 decembrie 2021
nicholas in excursie jpeg
Ela Crăciun și fiul eiFoto: arhiva personală

Surprizele s-au ţinut lanţ pentru Ela Crăciun care a fost complet impresionată de decizia mezinului său de a ridica miza şi a pleca încă din primele sale zile de integrare în colectivitate într-o excursie cu grădiniţa la o fabrică de globuleţe. Din fericire, Ela Crăciun a fost liniştită de gândul că Nicho va fi insoţit în această deplasare de fiica sa Alesia, care si-a luat angajamentul de a-l supraveghea şi ajuta atunci când va avea nevoie, alături de echipa grădiniţei After Cool Activities.

excursie fabrica de globulete jpeg
Nicho, în excursie la fabrica de globulețeFoto: arhiva personală

,,Ȋn premieră absolută, fiul meu Nicholas, care de curând a împlinit 3 anişori a avut primul contact cu grădiniţa. Recunosc că nu eram pregătită să fac acest prim pas, însă pentru că am rămas fără bonă în perioada aceasta, am acceptat invitaţia unei prietene şi l-am dus pentru prima dată la centrul ei de activităţi. Oricând ai nevoie poţi lăsa copilul acolo, iar After Cool Activities se ocupă de restul. Eu aveam mai multe emoţii decât copilul, care îmi spusese că el nu vrea la grădiniţă. Am fost copleşită să-l văd pe Nicho, la masă cum mănâncă singur, aşă că până la urmă problema cred că este la noi mamele, care nu vrem ca puii să se dezlipească de lângă noi. Acum recunosc că sunt tare fericită cu alegerea făcută. ”, a declarat emoţionată Ela Crăciun.

ela craciun si nich0 jpeg
Nicholas s-a distrat alături de colegii săiFoto: arhiva personală

De această dată fondatoarea programului special de parenting ,,De la SOS Mama, la ZEN Mama”  este determinată să se bucure de tot timpul avut la dispoziţie alături de familia sa şi să transforme fiecare moment petrecut împreună într-unul de sărbătoare.

,,Pentru că nu voi mai avea până în ianuarie bonă şi trebuie să lucrez intensiv la cartea mea de gătit, am noroc şi de un juriu adorabil, care nu ratează să mă ajute cu feedback pentru reţele la care lucrez acum, aşa că da, este o perioadă frumoasă şi sunt fericită că putem să contribuim împreună la un proiect atât de drag mie, care ştiu că va fi şi pe gustul publicului”.

Autoarea volumelor de succes ,,9 luni fără griji” şi ,,12 luni fără griji”, Ela Crăciun pregăteşte pentru începutul anului viitor lansarea volumului ,,Mese fără griji” - 101 reţete uşoare pentru diversificare şi copii mofturoşi - avizate de nutriționiști.

nicholas gradinita jpeg
Fiul Elei Crăciun a învățat să facă ornamenteFoto: arhiva personală

Citește și

FOTO Ela Crăciun, senzuală în costum de baie. Ce surpriză i-a făcut soțul în Maldive, de Ziua Îndrăgostiților

Ela Crăciun și-a serbat ziua de naștere la Sinaia! «Am vrut o aniversare simplă, să mă bucur de natură!»

kate profimedia 0692807495 jpg
Gabi Bădălău jpeg
cub jojo admin gif
image
alina puscas png
femeie care numara bani jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
maria dragomiroiu
cristina siscanu 1 jpeg
morgan freeman acuzat de abuz sexual jpeg
14dragos popa jpg
irina baiant 2 credit foto miluta  jpeg
Gabi Bădălău jpeg