Primele declarații ale lui Marius Elisei, după ce a divorțat de Oana Roman: „E o zi cu soare”


    Ce a declarat Marius Elisei după ce a divorțat de Oana Roman
Ce a declarat Marius Elisei după ce a divorțat de Oana Roman

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat astăzi la notar, iar la scurt timp aceștia au avut și primele reacții cu privire la acest eveniment. Marius, fostul soț al Oanei, a fost destul de atent la ceea ce a declarat, spunând că pentru el aceasta a fost o zi cu soare.

Divorțul a fost unul amiabil, cei doi semnând actele la notar, în mare secret, feriți de ochii presei. „Sunt bine. E zi cu soare. Nu pot să vorbesc însă mai mult. Nu sunt într-un loc potrivit”, a spus Marius Elisei, pentru Fanatik.ro, imediat după ce a semnat actele de divorț.

Iată că, după mult timp în care amândoi au făcut eforturi substanțiale pentru a-și rezolva problemele din căsnicie, a venit momentul finalului, iar aceștia și-au spus adio la notar. 

Ce a declarat Oana Roman la scurt timp după semnarea actelor de divorț

 Deși toată lumea mai spera la o împăcare între cei doi, iată că, de data aceasta, Oana și Marius au divoțat după șase ani de căsnicie. Oana Roman tocmai s-a întors dintr-o vacanță petrecută în Egipt, împreună cu fiica ei Isabela (6 ani). La întoarcerea din vacanță, iată că pe Oana o aștepta surpriza: divorțul la notar.

De asemenea, Oana Roman le-a împărtășit fanilor de pe contul de socializare cum va decurge ziua ei. „Am început săptămâna cu treziri la 7 fără un sfert. Am o zi plină. Am întâlniri, am ședință și e o zi un pic specială, o să înțelegeți curând de ce. În același timp este și ziua de naștere a unui prieten foarte bun de-al meu, pe care îl iubesc foarte mult”, a spus Oana Roman, pe InstaStory.

Marius Elisei s-a mutat din casa Oanei Roman înainte de Crăciun

Marius Elisei și-a făcut bagajele și a plecat din casa Oanei Roman, chiar înainte de Crăciun, cu tot cu afacerea cu haine a familiei. Acesta s-a mutat singur, într-un apartament, în timp ce Oana a rămas în casă cu fiica lor, Izabela, și mama ei, Mioara Roman. Nu e prima dată când ce doi se despart din diverse motive, de fiecare dată Marius întorcându-se acasă, la soție și la copil. De această dată însă despărțirea dintre Oana și Marius este definitivă, ba chiar pecetluită de certificatul de divorț.

cub irina margareta nistor png
cub toma caragiu png
cub adriana iliescu și eliza png
cub horoscop iertare png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
Prințul Harry jpg
horoscop bani jpg
mihai bendeac jpg
image
image
image
image
image
image
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg
mihai bendeac jpg
sotie tommy lee jpg