Primele imagini! Ce elegantă a fost nașa Delia la botezul nepoatei

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Mare bucurie în familia Deliei. Oana, sora artistei, și-a botezat astăzi fetița care a venit pe lume în urmă cu aproape 5 luni. Părinţii au vrut ceva intim, dar au ajuns să facă liste cu sute de invitaţi. La biserică, însă, ceremonia botezului micuței Jessica a fost restrânsă, luând parte aproximativ 30 de persoane, în mare parte apropiați ai familiilor nașilor și fericiților părinți.

Botezul a avut loc la Biserica Nașterii Maicii Domnului, situată în zona Dorobanți. Nașii, Delia și soțul ei, Răzvan Munteanu și părinții Jessicăi, Oana și Razvan Miheţ au ajuns la biserică în jurul orei 14:00. 

Delia a purtat o rochie de culoare aurie, peste genunchi, asortată cu o pereche de sandale cu toc înalt. Soțul ei a purtat un sacou negru cu dungi albe, pantaloni negri casual și adidași cu talpă albă. Oana a venit îmbrăcată într-o rochie argintie, cu umerii acoperiți de un sacou negru, elegant, iar soțul ei a purtat o ținută simplă - cămașă albă și pantaloni negri. 

După botezul de azi, Delia și soțul vor pleaca într-o vacanță. 

"Am avut noroc cu mamele noastre, a mea şi a lui Răzvan (n.r. Mihuţ), care au stat cu băţul pe mine. De la o masă la restaurant, am ajuns la o mini nuntă. Avem nişte naşi foarte ocupaţi şi nu cred că voi vă imaginaţi că Delia, care fuge de la un concert la altul, de la o emisiune la altă filmare şi la probe de haine, are timp să ajungă în oraş să cumpere lumânări... Eu m-am ocupat de tot. Am organizat botezul după după programul lor şi aceasta a fost singura lor duminică liberă. A doua zi, Delia şi Răzvan vor pleca undeva, cum pleacă ei. Nu vom avea băiţa de a doua zi, aşa cum se obişnuieşte", a spus Oana Mihuţ la emisiunea "Răi, da buni", prezentată de Mihai Morar la Antena Stars. Sora vedetei a povestit că Jessica are o relaţie specială cu mătuşa ei, care practic o adoră. "Nici eu nu mă aşteptam ca Delia să se lipească aşa de Jessi. Să o alinte şi şi o ciupească de obrăjiori, pentru că nici mie înainte să am copil, nu mă dădeam în vânt după alţii", a completat Oana.     

Oana Miheţ a publicat pe reţelele de socializare o imagine cu rochiţa de prinţesă pe care o va îmbrăca Jessica. Ţinutei albe, sora vedetei i-a asortat o pereche de pantofiori în aceeaşi nuanţă. 

Oana a născut prin cezariană a doua zi de Crăciun (26 decembrie 2017). 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
1 mihaela bilic alimentatie in post jpg jpeg
dan negru facebook jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net