Primele imagini cu Mihaela Rădulescu la "Fermă". Emisiunea se filmează aproape de București

image
Mihaela Rădulescu, într-o pauză de filmărifoto: Instagram

La ├«nceputul lunii, Mihaela R─âdulescu (51 de ani) s-a ├«ntors ├«n ╚Ťar─â pentru a prezenta noul sezon al emisiunii "Ferma - or─â╚Öeni versus s─âteni", ├«n care 16 concuren╚Ťi vedete se ├«ntrec pentru marele premiu de 50.000 de euro. Diva de la Monaco a pus pe Instagram primele imagini de la film─âri.

Pandemia de coronavirus a cam ├«ncurcat planirile produc─âtorilor de emisiuni TV ╚Öi nimeni nu se a╚Ötepta ca Pro TV s─â mai fac─â un sezon din reality-showul "Ferma", care acum se nume╚Öte "Ferma. Or─â╚Öeni versus s─âteni". Cei 16 concuren╚Ťi, care au fost ale╚Öi pe spr├óncean─â, au fost b─âga╚Ťi ├«n izolare ├«nainte de a intr─â ├«n show-ul care se filmeaz─â undeva aproape de Bucure╚Öti.

image
Mihaela R─âdulescu

De data aceasta, loca╚Ťia reality-show-ului este la cel pu╚Ťin 30 de minute de mers de Capital─â, acolo unde s-a stabilit cartierul general. Concuren╚Ťii sunt bucuro╚Öi c─â sunt ├«n natur─â, c─â au p─âdurea aproape, iar echipa emisiunii a luat toate m─âsurile de protec╚Ťie. ╚śi de aceast─â dat─â, Mihaela R─âdulescu a venit cu bagaj destul de mare, c─âci ╚Öi-a adus ╚Ťinute pentru film─âri ╚Öi multe accesorii. Nu la fel de multe ca anul trecut, av├ónd ├«n vedere c─â atunci era iarn─â ╚Öi frig.

"╚śi de data asta, Mihaela a venit ├«nc─ârcat─â de la Monaco, cu o mul╚Ťime de haine, cu c├óteva valize, ├«n care ╚Öi-a adus multe accesorii pentru film─âri, de la p─âl─ârii ╚Öi podoabe, p├ón─â la haine cu m├ónec─â lung─â ╚Öi combinezoane c─â s─â se protejeze de ╚Ť├ón╚Ťari ╚Öi alte insecte. Noroc c─â s-a schimbat loca╚Ťia pentru reality-show ╚Öi se filmeaz─â aproape de Bucure╚Öti, iar acolo se ajunge destul de repede, cam ├«n 30- 45 de minute. Show-ul trebuia f─âcut, pentru c─â exist─â un contract care a fost re├«nnoit acum ceva timp. S─â sepr─âm c─â va ├«ncepe ├«n aceas─â toamn─â, la Pro TV, ╚Öi c─â nu vor fi probleme", ne-au spus surse de la film─âri.

Citește și:

INTERVIU Ce so╚Ťie frumoas─â are Cristian Bozgan! Durul de la "Ferm─â" este topit dup─â familia lui

├Änc─â 4 concuren╚Ťi la "Ferma". Echipa or─â╚Öenilor este complet─â

stefan banica paparazzi8 jpg
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
ana morodan vanatai6 png
alergie jpeg
1 zahar shutterstock 1649448835 jpg jpeg
santana 1 jpg
grup de prieteni
al kuweit canicula epa efe (4) jpg
image
image
image
image
khloe kardashian atunci vs acum webp
santana 1 jpg
ana morodan vanatai6 png
stefan banica paparazzi8 jpg
loredana12 png
FotoJet (3) jpg