Primele imagini cu sarcina secretă a Ancăi Lungu. Vedeta e gravidă în 6 luni cu noul iubit

simeon stalpnicul png

Viaţa Ancăi Lungu este o adevărată telenovelă, dacă derulăm puţin filmul înapoi în 2017 şi comparăm cu ceea ce se petrece acum cu ea. Prezentatoarea Observatorului de weekend de la Antena 1 a intrat duminică seară, 1 aprilie, pentru ultima dată în platoul staţiei din Băneasa.

Ea a renunţat la locul de muncă, pentru că urmează să devină pentru a doua oară mămică, sarcină pe care a ţinut-o secretă. Prezentatoarea a divorţat vara trecută de Ştefan Lungu, fostul consilier al Elenei Udrea, cu care are o fetiţă în vârstă de aproape 4 ani şi va deveni mămică pentru a doua oară cu noul ei iubit.


    Schimbarea este vizibilă foto: captură Antena 1/ colaj Click!
Schimbarea este vizibilă foto: captură Antena 1/ colaj Click!

Anca Lungu (32 de ani) se pregăteşte să devină curând din nou mămică şi este în culmea fericirii. Deşi nu a vorbit deloc despre ceea ce se întâmplă în viaţa ei de după divorţ, vedeta tv radiază şi are şi motive destule. Ea se iubeşte cu un potent om de afaceri cu care urmează să-şi întemeieze o nouă familie.


    A încercat să mascheze sarcina cu haine largifoto: captură Antena 1
A încercat să mascheze sarcina cu haine largifoto: captură Antena 1

Anca este gravidă  în şase luni, iar burtica, deşi ascunsă sub haine largi, a început să i se contureze bine. Duminică seara, la ultimul ei jurnal la Antena 1, Anca Lungu a făcut paradă cu sarcina. S-a plimbat prin tot platoul etalându-şi pântecele rotunjit, dar nu a suflat o vorbă despre faptul că mai aşteaptă un copil.


    Anca Lungu le-a predat ștafeta colegilorfoto: captură Antena 1
Anca Lungu le-a predat ștafeta colegilorfoto: captură Antena 1

“Drumul meu în televiziune nu se încheie aici. Într-adevăr este ultimul jurnal la Antena 1, dar  eu voi continua să apar pe sticlă. Voi fi corespondentul  staţiei de la Nisa, acolo unde voi începe o viaţă nouă”, a spus Anca Lungu, care a predate ştafeta noilor ei colegi.

Anca a divorţat de Ştefan Lungu la sfârşitul lunii iunie a anului trecut. Separarea  s-a produs amiabil, la notar. Cei doi s-au cunoscut în 2012, atunci când Ştefan era căsătorit cu Albertina Ionescu.  S-au căsătorit în secret în 2014 şi tot în acelaşi an s-a născut şi fetiţa lor, Natalia. Anca Lungu a mai fost căsătorită, pe când avea 20 de ani, cu Octavian Rusu, fost director de programe la Prima TV.

avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
monica belluci si deva
Robert Moscalu jpeg
Tinere imbracate la moda - fashion - branduri de lux - haine FOTO Shutterstock
blake lively sarcina jpeg
horoscop 18 noiembrie jpg
jenna ortega (1) jpg
image
image
image
image
image
image
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png
FotoJet (3) jpg
cub paula iorga 2 png
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi